Šta je novo?

Pantelić: "Moj poslednji veliki ugovor, neću da se zalećem"

Član
Učlanjen(a)
18.06.2009
Poruka
2.348
Pantelić: "Moj poslednji veliki ugovor, neću da se zalećem"
11. avgust 2009.


marko-pantelic-velika418020090326073440.jpg


Marku prijaju skandiranja njegovog imena na Olimpijskom Stadionu u Berlinu, ali u Hertu se nikad neće vratiti. Još čeka pravu ponudu, po medijima se provlači da su njegovi uslovi 2.5 miliona po godini. Kaže da je ovo poslednji jak ugovor koji će napraviti i želi da donese pravu odluku.
Marko Pantelić je ostao ikona u Berlinu, Olimpijski Stadion je skandirao njegovo ime u subotnjem meču protiv Hanovera. To je velika satisfakcija za našeg fudbalera, koji ipak odbija pomisao da se vrati u Hertu.


„Nikad više, svoje sam odigrao, imali su šansu da produže ugovor, bilo im je skupo. Video sam i čuo šta se dešavalo u Berlinu, to je dokaz da navijači znaju da cene sve što sam uradio za klub“, kaže Pantelić.

On je, kako navodi „Glas Javnosti“, zamolio u nemačkim medijima navijače da imaju malo više strpljenja za „Kralja Artura“. Višnijarek, koji se nakon nekoliko godina vratio u Berlin nije pokazao ništa u prvom meču, pa je izviždan.

pantelic-hertha-top164320090316121111.jpg


Pantelić se nije pojavio na jučerašnjem treningu Zvezde, što je odmah podgrejalo priče da je otputovao na završne pregovore sa nekim klubom.

„Ponuda ima, čekam i vagam opcije. Ovo je moj poslednji veliki ugovor i neću da se zalećem“, kaže Pantelić.

Nije tajna, traži 2,5 miliona po sezoni, što je odbilo neke klubove, a čini se da u ovom trenutku, jedino Englezi, konkretno Fulam i Everton mogu da plate toliki novac.

Doduše, Pantelić nije isključio mogućnost da se vrati u Nemačku, a osim Šalkea, pominjali su se Dortmund, Levekkuzen i Štutgart, koji je u međuvremenu kupio Rusa Pogrebnjaka.
 
Top