Šta je novo?

Panika zbog lažne lobanje u kontejneru

Član
Učlanjen(a)
17.04.2009
Poruka
4.300
Panika zbog lažne lobanje u kontejneru


Ispred kluba-kladionice "Admiral" u ulici Džordža Vašingtona, preko puta Bajlonijeve pijace, juče oko 11 sati pronađena je lobanja. Ubrzo se ispostavilo da se radi o plastičnoj replici.

v164284p0.jpg


U klubu-kladionici "Admiral" u ulici Džordža Vašingtona pomislili da je u đubre bačena prava lobanja, piše "Press".

Kasnije se, međutim, ispostavilo da je reč o plastičnoj ljudskoj lobanji, koja je, ipak, odneta na proveru u Institut za sudsku medicinu.

Prema rečima zaposlenih u klubu, jedan od njih je izašao da izbaci smeće i napolju primetio da su dvojica beskućnika izvukli lobanju iz kontejnera i stavili je na beton. On je odmah nakon toga pozvao policiju, a potom su sva trojica sačekali dolazak patrole.

"U početku nismo znali o čemu se radi, mislili smo da je u pitanju prava ljudska lobanja i da ju je neko preko noći samo bacio u kontejner. One dve skitnice stalno prolaze ovuda i teško da oni imaju veze sa tim. Verovatno je neko hteo da se našali, pa je ostavio lažnu lobanju", pričaju ljudi iz kluba.

Policajci su izvršili uviđaj, a potom je lobanja sklonjena sa ulice i prevezena do Instituta za sudsku medicinu.

Povodom ovog slučaja, oglasio se i ministar policije Ivica Dačić, koji je rekao da se radi o plastičnoj lobanji i da se MUP-u javio bračni par koji ju je bacio.


Izvor: Mondo
 
Top