Šta je novo?

Padom sa 12. sprata izbegla smrt, ali ne optužbe za samoubistvo

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.512
Padom sa 12. sprata izbegla smrt, ali ne optužbe za samoubistvo

Izvor: Blic L.Tomić | 11. 12. 2010. - 14:04h | Foto: ST, Samuel He, AsiaOne.com

SINGAPUR - Kineskinja Žou Ži Hui, koja je preživela pad sa 12. sprata zgrade u Singapuru, suočava se sa optužbama za pokušaj samoubistva.
99101_hui_hf.jpg

Žui Ži Hui u bolnici


Hui (26) je izlazila iz svog stana nakon žučne rasprave sa stanodavcem kada je izgubila ravnotežu na balkonu i pala sa 40 metara visine u bazen, koji se nalazio na drugom spratu zgrade, prenosi sajt AsiaOne.com.

Iako je dubina vode u bazenu bila između pola i 1,35 metara, Hui je preživela pad uz manje povrede. Ona je potom uhapšena za pokušaj samoubistva, jer je tokom svađe pretila da će skočiti sa balkona, ali je oslobođena uz kauciju.

Hui je tvrdila da je spakovala svoje stvari, sačekala stanodavca i nakon žestoke svađe sa njim izašla na balkon. Uspaničila se kada je videla rastrojenog stanodavca kako ide ka njoj, okliznula se i pala.


Stanodavac je, prema njenim rečima, pokušao da joj pomogne, ali nije uspeo da je uhvati za ruku. Izgubio je ravnotežu ali, za razliku od Hui, nije pao.


Prema zakonu u Singapuru, pokušaj samoubistva smatra se krivičnim delom. Za taj prekršaj predviđena je i novčana i zatvorska kazna u trajanju od godinu dana.

Hui je pre mesec dana došla u Singapur iz kineske provincije Šandong. Radila je kao hostesa i živela u iznajmljenom stanu sa još osam koleginica, koje su je napustile nakon ovog incidenta.
 
Top