Ovo su pesme koje ste čuli na radiju, a ne znate ko ih peva

UREDNIK
Učlanjen(a)
27.06.2011
Poruka
10.559
Ovo su pesme koje ste čuli na radiju, a ne znate ko ih peva
Svet je prepun mladih i talentovanih muzičara. Međutim da bi postali slavni potrebno je pravo vreme, mesto i pesma.

B92
20362754955ec3e4e60eed178043228_w640.jpg

foto: thinkstock / ilustracija
Pesme izvođača koje ćemo navesti sugurno ste čuli negde na radiju, a da niste znali ko ih peva.

Walk the Moon
Američki bend osvojio je srca publike pesmom “Shut Up and Dance“. Njihova aktuelna pesma je singl sa drugog studijskog albuma pod nazivom “Talking is hard“. Ovu pesmu ste sigurno negde čuli i možda pomislili da je neki hit iz osamdesetih godina.
Džezmin Tompson
Ova mlada devojka ima 14 godina. Pažnju publike je privukla prepevima poznatih pesma koje je postavljala na Jutjub kanal. Kasnije su je angažovali muzički producenti i di-džejevi. Trenutno radi na albumu prvencu, a u septembru se očekuje mini album (EP) pod nazivom “Adore“. Kultna pesma „Ain't Nobody (Loves Me Better)“ u verziji koju izvodi Džezmin postala je popularna širom sveta.
Ela Ajre
Mlada britanska pevačica još uvek se bori za svoje mesto, ali ovih dana se često može čuti na radiju njena pesma pod nazivom “Good Times“. Ovo je singl sa njenog albuma prvenca “Feline“ koji se dobro drži na top listi u Velikoj Britaniji.


 
UREDNIK
Učlanjen(a)
27.06.2011
Poruka
10.559
Nijednu čula nisam,ali ovu zadnju,kad pustih,moja Tanja,peti razred polude............kao"gde si je našla,ko peva",i normalno na fejs.........
 
Top