Šta je novo?

Ovo je Balkan” putuje u Albaniju!

  • Začetnik teme Dule abr
  • Datum pokretanja
Dule abr

Dule abr

Član
Učlanjen(a)
30.01.2010
Poruka
365
Milan Stanković će pesmu “Ovo je Balkan” otpevati i na španskom, engleskom i norveškom jeziku, a za nekoliko dana će pesmu predstaviti publici u Albaniji.“Ovo je Balkan” pesma sa kojom će nas mlađani Milan Stanković predstavljati na ovogodišnjem “Eurosongu” već je postala hit i veliki favorit, a kako najavljuju iz tima RTS-a pesma će biće snimljena na španskom, engleskom i norveškom jeziku.

- Pesma zvuči božanstveno na španskom, a ovih dana očekujemo i tekst na norveškom jeziku. Inače, kreativni tim uveliko radi na idejnim rešenjima za Milanov nastup u Oslu, a za koreografiju je zadužena Milica Cerović – kaže Duška Vučinić-Lučić, PR RTS-a za dnevni list “Večernje novosti”.

Milana Stankovića trenutno očekuje promotivna turneja u okviru koje će nastupiti Grčkoj, Makedoniji, Francuskoj, Belgiji, Holandiji, a prvi put srpski predstavnik na „Eurosongu“ gostovaće i u Albaniji.

- Predstavnik Albanije nastupa u prvom polufinalu, kao i Milan Stanković, pa smatramo da bi bilo dragoceno privući pažnju tamošnje publike. Nemamo mnogo novca, ali zato imamo veliko iskustvo i ideje kada je o ovakvim promocijama reč i nastojimo da na razne načine privučemo publiku. Što se očekivanja tiče, mislim da je rano i pretenciozno bilo šta prognozirati i bilo koga proglašavati favoritom - kaže Duška Vučinić-Lučić.

0pera 17 .. . . . . . .. . .. . . .. ..............
 
Top