Šta je novo?

Otrovna strelica pogodila Marijanu: Mora kuhati sva tri obroka i spremati

  • Začetnik teme macula
  • Datum pokretanja
M

macula

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.067
Otrovna strelica pogodila Marijanu: Mora kuhati sva tri obroka i spremati


index.hr

NAKON ispadanja, Slavica je odapela svoju otrovnu strelicu. "Pogodila" je Marijanu pa će ona sljedeća tri dana morati priprema sva tri dnevna obroka, bez ičije pomoći te nakon obroka pospremati kuhinju. Soraji će morati posebno kuhati sve što bude željela i kad bude željela jesti te joj treba postaviti stol i za njom pospremiti. "To je osoba koja se treba dokazati u kuhinji", rekla je Slavica u svom obraćanju stanarima.

Bojana ne želi da Marijana preseli k njoj

Marijana ovih dana proživljava posebno teške trenutke u kući. Očito ne zna što će se dogoditi kad izađe pa u šali ispituje stanare kod koga može useliti nakon Big Brothera. Bojana je u razgovoru s Nirmalom otkrila da ju je Marijana pitala smije li preseliti k njoj, no odbojkašica nije pretjerano oduševljena tim prijedlogom. Smatra da je Marijana napravila veliku grešku jer je "stavila na kocku" svoju obitelj. Bojana ne opravdava takav nepromišljen korak. Nije joj jasno kako je Marijana uopće mogla učiniti nešto takvo s osobom koja je dosta mlađa od nje. Kaže kako joj je Marijana jako draga osoba, ali ne može shvatiti njene postupke. Dok su Bojana i Nirmal raspravljali o njenoj budućnosti, Marijana se opuštala u krevetu s Nemešom.


Soraja i Horvat stanarima će braniti pušenje

Soraja i Horvat su ozbiljno shvatili tjedni zadatak i cijelo su jutro dogovarali kako će bodovati potencijalne kandidate za ulazak u EU. Rekli su da će biti potpuno objektivni. Dogovorili su se da će raditi po principu nagrade i kazne. Tako će na primjer onaj tko zadnji ustane iz kreveta, morati cijeli dan čistiti po kući. Također će stanarima koji krše pravila, braniti pušenje cigareta. Soraja i Horvat izložili su svoj plan na službenom zasjedanju Europske unije, a kasnije su se dogovarali koga će izabrati kao trećeg člana Unije. Očito je da neće izabrati Nirmala za kojeg cijeli dan komentiraju kako se ulizuje "starosjediocima" kako zovu prve stanare luksuzne kuće. Smatraju da želi uspostaviti dobre odnose sa što više stanara, jer se boji ponovnih nominacija.
 
Top