Šta je novo?

Otkrivene sve laži koje je servirala Opra Vinfri

  • Začetnik teme sendi
  • Datum pokretanja
sendi

sendi

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.056
Najpoznatija tok-šou voditeljka Opra Vinfri stekla je veliku popularnost zahvaljujući svojim ispovestima o traumatičnom detinjstvu i seksualnom zlostavljanju, ali njena rodbina otkriva da su sve to bile laži.

U knjizi „Opra: biografija“, autorka Keti Kili, koja je po zanimanju novinar-biograf, donosi interesantne podatke o životu voditeljke. Tako Oprin rođak govori da nema ni trunke istine u priči da je tamnoputa kraljica tok-šoua morala da deli sobu sa bubašvabama.

„Nije istina da nikada nije imala novu odeću ili lutke dok je odrastala u Misisipiju. Šta više, bila je prilično razmažena. Kada sam je upitala zbog čega govori takve laži, odgovorila mi je: „To je ono što narod želi da čuje““, otkriva Ketrin Kar Esters u knjizi.

Autorka otkriva i da je Opra imala aferu sa Dajan Sojer, ali i pored lezbijskih izleta, ocenjuje voditeljku kao „aseksualnu“.

Inače, neautorizovana biografija čuvene američke televizijske voditeljke Opre Vinfri pod naslovom "Opra: biografija" (Oprah: A Biography), koju je, bez pomoći čuvene voditeljke, napisala novinar-biograf Kiti Keli danas izlazi iz štampe. Dan pre objavljivanja, ta knjiga se već se nalazila medju 25 najtraženijih dela na sajtu za onlajn prodaju knjiga Amazon, prenose strani mediji.

Autorka, novinarka-biograf Kiti Keli, poznata kao profesionalac senzacionalizma, u knjizi otkriva tajne Opre Vinfri koja se smatra jednom od najuticajnihih žena na svetu. Vinfrijeva je odbila da saradjuje sa Keli, koju to medjutim nije sprečilo da se baci na posao.

Za pisanje biografije, koja se zasniva na 2.732 intervjua koje je kraljica "tok-šuoa" dala raznim medijima i na razgovorima sa 850 ljudi iz njenog okruženja, bilo joj potrebno četiri godine istraživačkog rada. Rezultat je knjiga od preko 500 stranica čiji prvi tiraž dostiže pola miliona primeraka.

Kiti Keli (68) se specijalizovala za biografije poznatih ličnosti i izmedju ostalih već je pisala o Džeki Kenedi, Frenku Sinatri i Elizabeti Tejlor. Opru Vinfri predstavlja kao kapricioznu osobu, koja urla na ljude sa kojima saradjuje i govori o sebi u trećem licu. Kelijeva takodje tvrdi da zna ko je Oprin pravi otac i razotkriva njenu do sada nepoznatu vezu sa američkim muzičarem Džonom Tešom.

Svojim "otrovnim perom" Kiti Keli je stekla priličan broj neprijatelja. Mnogi su pokušali da je sudski gone, ali još niko nije uspeo da dobije parnicu protiv nje.


Izvor: SrbijaNet
 
Rekontra

Rekontra

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.285
Ko čačka po tuđem smeću nema prava da se buni kad neko jednog dana "zaviri" u njegovo! Sjaj i beda Holivuda...
 
Top