Osnovni program za kreiranje DVD-a

Učlanjen(a)
06.12.2010
Poruka
40
znaci zanima me neki da ne kazem(prost)program sa kjimse od AVI fajla kreira DVD sa menijem i navigacijom.Probao sam ConvertXtoDVD ali mi taj programdeluje malo komplikovano.Naneravam da probam Win DVD Creator jer mi se cini laksi za upotrebuTakodje me zanima da li kreirani DVD moze staviti na HDD bez da se reze na disk.pozz

Član
Učlanjen(a)
25.09.2010
Poruka
88
ali on hoce da stavi i meni u DVD a koliko ja znam to samo sa nerom ide..

Član
Učlanjen(a)
27.10.2009
Poruka
358
Mislim da će ti ipak trebati nešto jače npr Adobe Premiere ili nešto slično..........

Učlanjen(a)
06.12.2010
Poruka
40
zahvaljujem na odgovorima.Instalirao sam ConvertXtoDVD ali kako sam instalirao CLite codek pack vise nemam nasa slova-podesavao sam Central Europen stavio serbian kao podrazumevani jezikali titlovi su sakockicama(verovatno znate o cemu pricam)ali problemima nikad kraja-sada mi se i u Gom Player titl prikazuje na delu gde je film a neu black borderu.Ponovo sam deinntalirao CLite codeke i Gom Player a zatim ponovo instalirao Gom Player ali je situacija ista-da li neko ima iskustva sa ovimproblemom.pozz

Član
Učlanjen(a)
27.10.2009
Poruka
358
probaj u control panelu Gom playera ili kad pokreneš Gom player pritisni F7 i pod karticom Subtitle imaš opcije size, y , x, poigraj se malo tim y i x, vidi da li je to to!!!!!

Član
Učlanjen(a)
25.07.2010
Poruka
73
za ovo ti je najbolji covertxtodvd, nije mi jasno kako ti je prekomplikovan. sve sto treba da uradis jeste da imenujes film i prevod isto.. nrp. film.avi i film.srt i kada dodas sa onim plusichem sve je gotovo... bas jednostavno. a ako neces da snima samo po zavrsetku i upitu za snimanje pritisni cancel i imas film u my documents/covertxtodvd

a ako zelis image samo skini program folder2iso

Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
4.109
udji u opcije convert x -a i namjesti u pozoru gdje su ti titlovi , pise default language (identifier), u padajucem meniju namjesti srpski jezik . ispod imas da namjestis velicinu slova , boju slova i crnu traku iza titla ako hoces. vjerovatno tu nisu neka podasavanja u redu i zato ti ispadaju kockice. u gom playeru probaj ovako pusti avi i titl koji si otpakovao samo prevuci u sliku na gom playeru i pogledaj dal ima kockica, ako nema onda ti je do podesavanja u covert x-u koja sam naveo. nije dovoljno namjestiti jezik programa koji hoces ,moras namjestiti i jezik titla, ako je ostao na engleskom eto kockica.

Natrag