Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

Osluškujte potrebe "malih bića"

  • Začetnik teme crvendac_011
  • Datum pokretanja
crvendac_011

crvendac_011

Always a lady
Moderator
#1
ANITA LAZIĆ TODOROVIĆ

Osluškujte potrebe "malih bića"


Ništa ne treba činiti na silu, nego je važno da klince pustite da sami sebe pronađu, a vi ste tu da im pomognete i ohrabrite ih - kaže glumica Anita Lazić Todorović

1_zps1a59f3ba.jpg


Sa rođenjem Nine, život Anite Lazić Todorović je dobio novu dimenziju. Njena devojčica sada ima tri i po godine, a novinarka i glumica se trudi da joj nijednog trenutka ne uskrati nežnost i pažnju.

- Detetu moramo da darujemo i ljubav i vreme - kaže Anita. - Moramo da osluškujemo potrebe i sklonosti tog malog bića i negujemo njegovu posebnost. Moja Nina je u periodu kada je sve zanima, radoznala je i brzo uči, pa se trudim da kroz igru podstaknem njenu kreativnost. Već pokazuje naklonost ka muzici i plesu, što mi se dopada i podržavam je u tome. Mislim da je svaka umetnost lekovita za razvoj dece, jer je značajna za otkrivanje potencijala. Naravno, ništa ne treba činiti na silu, nego je važno da klince pustite da sami sebe pronađu, a vi ste tu da im pomognete i ohrabrite ih. Svi smo uključeni u Ninino odrastanje, a to što je ona dete javne ličnosti ne shvatamo kao nešto što bi trebalo da je obeleži. I sama sam odrasla uz poznate roditelje, ali oni nisu bili isključivi po tom pitanju, nisu me ni isticali ni "sakrivali".

Izvor: Večernje novosti
 

Top