opera history

Član
Učlanjen(a)
17.09.2009
Poruka
116
kako da ocistim operu od history i kolacica ... procitala sam ima za mozilu i internet explorer ali za operu nisam mogla naci ....

Član
Učlanjen(a)
17.09.2009
Poruka
116
imam taj program CCleaner ,,kad si ga spomenuo da nešto pitam u vezi njega..tamo ima npr. da staviš da čisti windows i analiziraj ,ono tamo izađe rezultat analize ,,kad pregledam ono imaju i one stvari koje ja ne bi brisala ,,slike ,,pjesme itd.tada ako bi išla da čisti dali bi on obrisao sve one stvari koje je prikazao pri analizi ,,

Član
Učlanjen(a)
19.06.2010
Poruka
195
imam taj program CCleaner ,,kad si ga spomenuo da nešto pitam u vezi njega..tamo ima npr. da staviš da čisti windows i analiziraj ,ono tamo izađe rezultat analize ,,kad pregledam ono imaju i one stvari koje ja ne bi brisala ,,slike ,,pjesme itd.tada ako bi išla da čisti dali bi on obrisao sve one stvari koje je prikazao pri analizi ,,

On cisti samo ono sto mu zadas. Imas u ciscenju opciju sta sve zelis da pregleda za windows i za aplikacije.
U sustini on ne brise programe tek tako, vec samo ostatke od programa koji su menjani ili brisani kao i sto isprazni korpu sa otpacima.
Znaci slobodno ukoliko nisu dirane opcije pusti da ocisti racunar, a zatim i predji na ciscenje registra.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
08.01.2010
Poruka
933
kako da ocistim operu od history i kolacica ... procitala sam ima za mozilu i internet explorer ali za operu nisam mogla naci ....

Probaj ovako:
"Kad otvoris Operu, ides na Tools pa na Preferences, zatim na tab Advanced, sa leve strane pronadji History kada kliknes na to videces dva dugmeta Clear i empty Now klikni na to.
Brisanje cookie: Tools, Delete private Data, zatim Delete"

Član
Učlanjen(a)
22.07.2009
Poruka
1.124

Ako već moraš koristit CCleaner izaberi u jezičku Applications samo Operu jer ako sve izabereš može da ti obriše dio Windowsa. Tako bi trebalo da obriše svu gamad.

Natrag