Šta je novo?

Onemogućavanje pristupa sadržajima na Internetu u Exploreru

  • Začetnik teme boki71
  • Datum pokretanja
boki71

boki71

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
52.412
Podešavanjem Internet Explorer-a možete onemogućiti pristup pojedinim web sadržajima na Internetu. Internet Explorer 7 poseduje ugrađen filter ICRA3.


Kod:
http://www.fosi.org/icra/

Odite na Start a zatim i u Control panel.....broj 1

U Control panelu kliknite na Secyriti centar..broj 2

U novom prozoru kliknite na Internet opcion....broj 3


  • Za filtriranje sadržaja koji posećujete na Internetu koristite karticu Content, u polju Content Advisor kliknite na Enable...broj 4 kako biste podesili filtriranje sadržaja koji će se prikazivati u vašem pretraživaču.


  • U Content Advisor izaberite karticu Ratings i na njoj podesite željeni nivo ograničenja za navedene kategorije. Na raspolaganju su vam četiri nivoa ograničenja (None, Limited, Some i Unrestricted), gde je None najviši nivo ograničenja, a Unrestricted najniži nivo. U skladu sa vašim potrebama za svaku kategoriju posebno podesite nivo ograničenja...broj 5


  • Na kartici General, podesite opciju Users can see websites that have no rating, čime dozvoljavate pristup svim sajtovima koji nisu kategorizovani...broj 6  • Na kartici General, podesite Supervisor can type a password to allow users to view restricted content. Ovu opciju koristite ukoliko je neki web sajt pogrešno kategorizovan i bez razloga se nalazi na zabranjenoj listi. Dodajte lozinku supervizora pomoću koje možete da uključite ili isključite filtriranje sadržaja, kao i da promenite podešavanja.
  • Pošto ste uspešno izvršili podešavanja kliknite na OK -> Apply i ponovo startujte Internet Explorer kako bi vaša podešavanja bila prihvaćena.
 
boki71

boki71

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
52.412
U PDF........


:download:


 
Poslednja izmena:
Top