Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
jel ste upoznati sa ovom slatkom pricicom, o Onanu kada ozeni burazerovu zenu i izvuce pre vremena i bog ga ubije zbog toga :D

Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
Sad sam pogledao, stvarno ima poreklo od Onana. Zaludno rasipanje je tacnije znacenje. Mogao sam da umrem i da ne saznam poreklo reci onanisanje.:D Ova tema ti je genijalna.

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
ja nsam cuo nikad za tu pricu, zato sto me glupe price ne interesuju, (ops rekao sam glupe) :D

Član
Učlanjen(a)
25.10.2011
Poruka
1.562
2. Петр. 3,3 И ово знајте најпре да ће у последње дане доћи ругачи који ће живети по својим жељама,

Braćo izvinite što vas prekidam u vašoj diskusiji, samo nastavite, ja sam želo da vas pozdravim.
Svako doboro.

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
samo pojacavas moj argument da hriscanski bog namerno gura ljude u pakao, zasto je ta prica u bibliji uopste kada ce svako normalan da joj se smeje

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Ругати се на тако перверзан начин не приличи човеку, чак и ако није верник. Поента није та перверзија на коју ви мислите, већ одбијање да се подигне пород, тј. наследник брату:

8. А Јуда рече Авнану: Уђи к жени брата свог и ожени се њом на име братово, да подигнеш семе брату свом.
9. А Авнан, знајући да неће бити његов пород, кад леже са женом брата свог просипаше на земљу, да не роди деце брату свом.

Толико су људима зле мисли и пуне ругачког манира, да не може да промакне никако да се само тражи нека ситница за подсмех и Богу и Библији. И после је неко "неутралан"? Свака библијска прича има јасно објашњење шта је узрок или последица, тако да само злонамеран човек издваја неку ситницу ради спрдње. Ако такав начин писања и мишљења причињава велико задовољство, онда нема сумње о каквој се "инфекцији срца" ради. Чисто срце није лицемерно и ругачко, то говорим у најбољој намери јер и ја бејах некада ругач и "шаљивџија". Ваља очистити срце од таквих мисли и лицемерног подсмеха.

Natrag