Omiljeni izgovor za neplaćanje parkinga: Video sam NLO

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Vozač iz Britanije, koji je dobio kaznu za parkiranje, na sudu je rekao da ga je NLO omeo u nameri da plati parking. Sličan izgovor iskoristio je drugi vozač, koji je objasnio da je bio toliko šokiran kada je video neidentifikovanu letelicu, da je slučajno vozio po traci namenjenoj za autobuse.

Iako zvuči potpuno bizarno, ovo je jedan od najčešćih izgovora koji ljudi koriste da bi se oslobodili saobraćajnih kazni. Pored NLO-a, vozači se često ”vade” na daltonizam, pa se neretko dešava da kažu kako su od žutog mislili da je zeleno svetlo.

Britanski sud rekao je da vozači imaju veoma bujnu maštu i da su razlozi zbog kojih su napravili prekršaj vrlo impresivni.

“Padala je kiša. Mislio sam da mogu parkirati bilo gde ako je loše vreme” - pravdao se jedan neimenovani vozač, dok je drugi objasnio “Spavao sam na zadnjem sedištu. Umesto što su mi napisali kaznu, mogli su me jednostavno probuditi i zamoliti me da pomerim auto”.

Nažalost, nijedan od ovih izgovora “ne pije vodu” pred sudom, koliko god maštovit bio.

Izvor: SrbijaNet

Natrag