Šta je novo?

Ofingerom ubila perverznog starca!

Član
Učlanjen(a)
17.04.2009
Poruka
4.300
Ofingerom ubila perverznog starca!


ofinger-v.jpg


Penzionera Dušana Jovanovića (75) iz niškog naselja Stara železnička kolonija, čije je telo u odmaklom stanju raspadanja nađeno 14. marta u njegovom stanu, ubila je prijateljica isprovocirana zbog nepristojne ponude starca njenoj petogodišjnoj ćerki!
To je, prema dosadašnjoj istrazi, motiv ovog teškog ubistva za koje su uhapšeni Radmila P. (29) i Igor P. (33) iz Niša, saopštava policija. Zbog sumnje da im je pomagao posle zločina, uhapšen je i Novica N. (35).


Kako je „Alo!“ pisao, telo Jovanovića našle su komšije koje su osetile neprijatan miris iz njegovog stana u suterenu zgrade u ulici Rasadnik 7. Policija sada saopštava da je Dušan ubijen dvadesetak dana ranije, tačnije 24. februara.

- Radmila i Igor često su dolazili kod Dušana da mu pomažu. Tog dana izbila je svađa dok su pili kafu. Oni tvrde da je starac počeo da vređa njenu maloletnu ćerku, da iznosi neke nepristojne predloge u vezi sa njom. Ako su ti navodi osumnjičenih tačni, takvi predlozi zaista ne priliče čoveku tih godina, pogotovu što je reč o petogodišnjih devojčici - kaže Dragan Bradić, šef odseka za suzbijanje opšteg kriminala niške policije.

Osumnjičenu Radmilu, nastavlja Bradić, to je „dovelo do ludila“. Dohvatila je drveni ofinger koji joj je bio pri ruci i počela da udara starca po glavi. Istovremeno, Igor ga je davio i udarao oklagijom! Posle su ofingere odneli nekoliko spratova više, u stan zajedničkog prijatelja Novice N., i kod njega oprali ruke i presvukli se.

- Starac nije bio u tom trenutku mrtav, ali je imao višestruke prelome kostiju lica i nagnječenje mozga, usled čega je i preminuo. Osumnjičeni tvrde da su tog popodneva sa javne govornice zvali Hitnu pomoć da dođe i pomogne starcu. Međutim, mi to ne možemo da potvrdimo. Još proveravamo i prikupljamo sve snimke iz hitne službe - kaže Bradić.


On dodaje da je pokojni Dušan primao malu penziju iz inostranstva od oko 150 evra i da, prema dosadašnjim saznanjima, ništa iz stana nije nestalo.Izvor: Alo
 
Top