Odselio iz grada kada je 'potrošio' sve žene

Član
Učlanjen(a)
17.04.2009
Poruka
4.299
Odselio iz grada kada je 'potrošio' sve žene

Zavisnik od seksa Deni Džejms morao je da se odseli iz grada u kojem je živeo nakon što je vodio ljubav sa svim ženama iz tog grada. Kada više nije imao s kim da spava , nove je ljubavnice tražio sve dalje i dalje.

Deni Džejms odselio je iz grada na severozapadu Engleske nakon što je spavao s 500 žena.

Kada dvadesetsedmogodišnji Deni koji je radio u salonu za tetoviranje više nije imao s kim da vodi ljubav potrošio je bogatstvo u potrazi za novim ljubavnicama.

"Kada u gradu više nije bilo žena s kojima nisam spavao, potrošio sam bogatstvo jer sam odlazio sve dalje i dalje kako bih došao do drugih žena" objasnio je Deni.

"Ni sam ne znam koliko sam potrošio na zabavu i žene s kojima sam se vraćao u hotel".

Ali, mladog je ljubavnika počela mučiti depresija zato jer mu je bilo dosta seksa na jednu noć zbog kojeg je ostao i bez posla, prenosi njuz.kom.au.

Kako bi se izlečio od svoje zavisnosti, Deni se za pomoć obratio doktoru Stivenu Poupu.

Deni sada živi u Liverpulu, u stalnoj je vezi i ima novi salon za tetoviranje. "Zavisnost od seksa mi je upropastila posao. Ljudi se šale s tim, ali to je veliki problem" rekao je Deni.

Izvor: net.hr

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Ma i za tebe prijatelju ima leka! Preseliš se u Njujork, Tokio, Meksiko siti, dok "potrošiš" sve žene proslavićeš 1128.-i rođendan!!!

Natrag