Šta je novo?

Ode Kejt Mos u slikare

  • Začetnik teme Big Moca
  • Datum pokretanja
Big Moca

Big Moca

Član
Učlanjen(a)
17.04.2009
Poruka
4.300
Ode Kejt Mos u slikare


Iako je jedan od najtraženiji i najplaćeniji supermodela, Kejt Mos se ozbiljno prihvatila slikarstva kojim planira da se bavi u budućnosti.Britanski supermodel je unajmila profesora slikanja koji joj drži časove u njenom domu, a prvi model biće joj - ko drugi do njen dragi.

Kejt Mos je već nekoliko puta rekla da joj je slikarstvo omiljeni hobi, ali mu se do sada, zbog obaveza u svetu mode nije mogla u potpunosti posvetiti.

"Kejt je veliki kolekcionar umetnina i u svom domu ima dela najpoznatijih svetskih slikara koja koštaju milione. Sada je odlučila da se konačno i ona okuša u slikarstvu jer je to jedan od hobija koji je opušta. Ukoliko bude zadovoljna, slikarstvo je njena naredna profesija", rekao je izvor blizak slavnoj manekenki.

Isti izvor kaže da će se na njenom prvom slikarskom platnu naći njen dečko, gitarista The Kills Džejmi Hins, sa kojim se nedavno verila.

Trudna Kejt je 2002. gola pozirala slikaru Lučijanu Frojdu, a ovaj akt je na aukciji 2005. prodat za oko šest miliona dolara. Da li će Kejt na isti način slikati i svog dragog?


Izvor: Mondo
 
Top