skoro dve godine sam u prijateljskom odnosu sa jednim muskarcem. Zaljubila sam se u njega i to sam mu otvoreno rekla. Sada znam da sam tu pogresila jer sam trebala prepustiti vremenu i njemu dati sansu da on bude taj koji "'lovi''. On jew takav tip muskarca{kroz druzenje sa njim sam to ahvatila}. Medjutim on mi se jos uvek dopada. Prijatelji smo navodno, lepo mu je samnom u drustvu kao i meni sa njim. Ja jako zelim da promenim svoj stav i ponasanje da bi ga navela da se vise zainteresuje od prijateljstva samnom, da se zaljubi...al ne znam koji je nacin najbolji koji bi urodio plodom. Cujemo se i telefonom, znamo dosta jedno o drugom, poverio mi se o svemu..hm.. Ali konacno do sada se nista nije desilo sa njegove strane...Osecam da treba da se promenim , draga sam mu, ali u ovim nasim godinama {njemu 47 meni 48} ne verujem da je tu samo prijateljstvo sa njegove strane., Imam intuiciju. E sada bi mi trebala pomoc i dobar savet i vase iskustvo, da bi imala taktiku kako da ga privucem da se zaljubi, a ne treba previse , u to sam sigurna. Cak mi je jednom prilikom rekao da bi voleo da se zaljubi u mene, bar bi znao koga ima pored sebe...I tada sam shvatila da ja gresim u necem. Daskle ocekujem iskrene savete i vasa iskujstva. Do sadsa sam mu bila uvek dostupna, uvek se javljala na telefon i bilo mi drago,sto i on primecuje, kad me pozove u drustvo uvek sam bila spremna. Pazljiva, darezljiva ma sve u pozitivnom smislu prema njemu. Kako dalje. Postoji li nacin ili taktika da navedemo nekog bliskog da se zaljubi , zainteresuje za nesto vise , da pozeli...hvala unapred svima.