Šta je novo?

Obrada fotografije - Pixer

  • Začetnik teme boki71
  • Datum pokretanja
boki71

boki71

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
52.429
Kada vam omiljeni program za editovanje fotografija nije pri ruci, web zasnovani Pixer.us može da vam pomogne da lako opsečete i ispravite fotografije.
Pixer.us je veoma jednostavna alatka koja vam omogućava da lako opsečete, rotirate i podesite osvetljenje, kontrast i zasićenost. Uključeni su i neki specijalni efekti kao što je mogućnost bojenja fotografije, ili dodavanje efekta da ona izgleda stara. Pixer.us se najviše ističe po svom jednostavnom interfejsu.
Pixer.us je besplatna alatka koju možete da upotrebite kada brzo želite da opsečete fotografiju ili da je izoštrite.

odite na adresu.......Kod:
http://www.pixer.us/


Posto stigli tako kliknite na browse - broj 1..U novom prozoru pronadjite u racunaru sliku koju cete obradjivati,obelezite je i kliknite na Otvori.broj 2.....Kliknite na Upload & Edit...broj 3...Posto vam se slika uploadovala mozete u gornjem meniju je i obraditi po zelji ,sa dosta alata koje ovaj sajt nudi.....Kada zavrsite obradu kliknite na save..broj 3....(u ovom slucaju ja sam isekao deo iz nje-kropovao i pretvorio je u crno belu sliku).....Odaberite u kom zelite formatu usnimiti sliku.....ja sam JPEG ..broj 4....Za par trenutaka imacete obradjenu sliku u vasem racunaru.....

 
Poslednja izmena:
boki71

boki71

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
52.429
U PDF.......Pixer......

:download:

 
Poslednja izmena:
Top