O onome što nam je Otac ostavio u Zavjet

Učlanjen(a)
10.10.2011
Poruka
89
Dakle ostavio nam je u Zavjet to da i mi možemo biti dio Otajstva. To je Vrijeme i van Vremena a i Mnogi drugi Aspekti koji ljudski Spirit može da dosegne. Da li je opet Poterbna Dijalektika?

Ili o kakvoći.
Dakle sve je podložno kakvoći.
To je dio Primjenjene matematike. Jer matematika jeste Peripitumobil, jer je dio Logike. Međutim na objektivnom planu ne postoji Perpetumobil već samo Račun, naravno po kursu Dollaa.
Ali ima li to veze sa našim Bogom. E sad tu je Cerifikat laži.
To je da je Dollar lažan papir zamazan zelenom Tintom a deklamuje In God we Trust.
Dakle legalizovana Laž je u stanju da kupi sve na svijetu uključujući i naše vlade, da ne bi dalje.....

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Не може купити оне које је Христ ослободио, не може душу праведника која за Богом чезне да купи. То и показује да материјални свет не може владати духовним, јер дух овога света влада материјалним и вара и обмањује да је све на продају. А то није тачно, не може се све купити, али се зато дало ОТКУПИТИ од смрти и пакла мрачнога. Откупи се Жртвом и Крстом да пропасти немамо, већ починак и вечну славу какву нам је Отац и даривао на почетку стварања.

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.573
Pogledaj crkve i dzamije, hramove i sinagoge kako bljeste u zlatu, covjece!
Pogledaj koliko kosta jedan privlacan Hrist na platnu ili u kamenu, koliko Gospa, koliko sv.Mihailo.... da ne pominjem milionske iznose ako su ih napravili veliki majstori.
Pogledaj oko sebe, otvori oci.

Onaj mali broj koji slijede Hrista zaista ne mozes kupiti dolarima, iako i oni trebaju dolare za prezivljavanje, pa bez obzira sta na njima stoji.

Učlanjen(a)
10.10.2011
Poruka
89
Ne vara Već govori ti Istinu.
Tic tragaš ali ne možeš pronaći Definitivan odgovor. Zato si neuspešan u Svetu.
Na žalost pojavni Svet Obmanjva, i to na veliko.
Za prevaru su potrebne Ovce ili Goje.
Pa eto vam nek vas našim Proviđenjem, obmanjuju vaše vlastgiter Ovce

Ne kupuje ih Dollarima ali ih na veliko kupuje sdinarima, Slijepče
jer se i oni pred Svojim narodom deklamuju kao Hristovi, a žive Bogataški na računu MMF_a, čije kredite otplaćuje Marx

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Пишеш као да преводиш са неког језика, али све боље схватам шта говориш и слажем се у многоме. Али пази, брате, не смемо постати огорчени и кивни иако је велико зло материјализма око нас. Сетимо се да су пророци у сузама писали реч Божију и поруку за будућа поколења. Гледали су сличну слику око себе како њихови ближњи и читав народ не мари за духовне вредности, већ се крије иза закона, а у срцу им Бога нема. Дакле, туга је велика, али гнев не сме бити наш, већ оставимо гнев Богу, јер рече: освета је моја!

Много неправде, много калкулација, а заправо празнина влада у срцу безбожника и лажних верника. Немају одговор и неће га имати, а лутају по многим философијама. Ми само можемо да се молимо за њих, али никако да очајавамо. Јер како може очајан и безвољан (и гневан) човек да помогне другима? Никако. Дакле, само јеванђеоском поруком морамо будити наду у људским срцима да коначно нађу Мир и (с)покој у Господу.

Učlanjen(a)
10.10.2011
Poruka
89
Zšto ne bi bili ogorčeni ?

Kako ja da nebudem ogorčen da mi ljudki Stvor ili pas oduzima moje dobro varajući me i farbajući o nekoj Srbiji koja je više moja nego njegova jer on hoda i melje na medija, a j i drugi moji će mo da mu plaćamo što nas farbaju o nekoj Srbiji koja je prodata već ranije a oni je samo još keširaju. >To odgovara Vucima kod kojih je lova. Oni naštampaju zelene papire a ovi naši Šene.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Kako ja da nebudem ogorčen da mi ljudki Stvor ili pas oduzima moje dobro varajući me i farbajući o nekoj Srbiji koja je više moja nego njegova jer on hoda i melje na medija, a j i drugi moji će mo da mu plaćamo što nas farbaju o nekoj Srbiji koja je prodata već ranije a oni je samo još keširaju. >To odgovara Vucima kod kojih je lova. Oni naštampaju zelene papire a ovi naši Šene.
Ne spamuj vlastitu temu. Ovo je forum Religije, a ne politike i ekonomije.

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Прочитај 1. Солуњанима 5. главу, прилично ће утихнути твој очај, јер ми треба да пренесемо РАДОСНУ вест да Христ Спасе људски род, а не ОЧАЈНУ да зло господари на овоме свету. А Христ победи свет, зато се свагда треба радовати тој победи, утешити срце своје када се нађемо у очају, да нас очај не одведе у малодушност и смрт на крају.

19. Духа не гасите. Пророштва не презирите.

Učlanjen(a)
10.10.2011
Poruka
89
Slijepče

Ne reče li Gospodin.
Kada ostanete Za vratima. Bit će plač i Škrgut zuba. A reći ću vam Zaista vas ne poznajem odakle ste?

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
a sta si ti stavio taj americki grb? i dosao si ovde nas da prozivas? ne zna se ni sta si, vidi se po recima da nisi srbin, mozda neki polu hrvat polu amerikanac u pokusaju
sta god da je nas otac ostavio u zavet, zlikovci ce na kraju da ispastaju i da odgovaraju

Natrag