novi pozdravi ili.......

Član
Učlanjen(a)
13.09.2009
Poruka
175
Svakodnevno na ulici u autobusu, ispred skole, vidjam srednjoskolce,uglavnom,da se umesto rukovanja ljube,dacak sa devojcicom,dve devojcice,dva decaka.Neznam kako vama to izgleda ali meni je to toliko odvratno da obavezno pogledam u drugu stranu,narocito kad se ljube dva decaka.Mislim da to nijedobro,narocito,iz zdravstvenih razloga.Kad sam ja bio tih godina,moja generacija se pozdravljala,uglavnom,nekim sportskim pozdravom,sto je po meni prirodnije nego cmakanje gde god se vide.Nadam se da mnogi dele moje misljenje.

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Da ti pokažem nešto druže

GRANNY-PANTY.JPG
20050611tange0hs.jpg

awesome%20old-school%20%20mobile%20phone,%20ArrayComm%20via%20AboutDotCom.jpg
neon-mini-7-mobile-phone-worlds-smallest-060608.jpg

Vremena se menjaju...sem toga nema ništa loše ako dečak poljubi dečaka...ali ne direktno u obraz već uz samo prislanjanje glava...Mafia je to koristila stotinama godina... Šta bi radio na mom mestu da prođeš pored 2 vrh cure (mislim na izgled) od prilike im je po 25 godina a drže se za ruke (nisu lezbejke).....zar ne izgleda 90x retardiranije od cmakanja?

Član
Učlanjen(a)
09.08.2010
Poruka
2.131
I kad sam ja bio u osnovnoj i srednjoj skoli, devojcice su se ljubakale prilikom pozdrava, tako da to nije nista novo.

Sa decacima to nije bio slucaj ali vremena se menjaju...

Kapiram da je do toga doslo jer su se ugledali na razne kriminalce i polusvet, koji se godinama unazad furaju da su veliki Srbi na potpuno pogresan nacin.
Uz zlatne lance od po pola kile sa obaveznom krstacom oko vrata, tetovazama ikona i svetaca svuda po telu ( sto mi je tek degutantno preko svake mere) na velika vrata su uveli uzrecicu brate medju sve generacije.
A, uz sve to i pozdrav sa poljubcima.Tacnije tri poljupca, kako vec nalaze srpska tradicija i kako su to oduvek radili srpski junaci...

Problem je samo sto mladjim generacijama ti junaci nisu Karadjordje, Vuk Karadzic, Sveti Sava, Ivan Kosancic... nego Arkan, Kristijan Golubovic, Legija, Uros Misic...

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Najsmešnija scena je kad vidim dva klinca od po 15 godina kako se pozdravljaju sa Desi brate pritom čvrsto se rukujući, kao matori, a onda se poljube... :lol: Vremena se menjaju, to je tačno, ali kad je nešto smešno ono je smešno i 1150. i 2010. godine.

Mafia je to koristila stotinama godina...
Iz krajnje praktičnih razloga, kako bi tapšanjem po leđima proverili da li ovaj drugi ima neko oružje. ;)

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
U svjetu je to odraz nekulture samo kod nas to furaju...
Mene licno to "capanje" nervira i ja dok sam isla u skolu pa me svaki dan cmacu i oni sto me vole(aj to i nekako) ali i oni sto me ne vole...
Malo mi je bljak te dijelim misljenje s tobom Sima...:)

Natrag