Šta je novo?

Nova dimenzija stvarnosti-Kakve su nam misli i šta nam se događa

Član
Učlanjen(a)
31.08.2009
Poruka
1
Masaru Emoto-Poruke skrivene u vodi
Ljudsko je biće u svojoj suštini sastavljeno od vode, a svijest od duše. Metode koje vodi pomažu u neometa*nom tijeku nadmoćne su svim drugim dostupnim medi*cinskim metodama. Najvažnije je dušu sačuvati od za*gađenja. Možete li zamisliti kako bi bilo kad bi vašim tijelom tekla voda sposobna za stvaranje prekrasnih kristala? A to se može dogoditi ako vi dopustite
Naše emocije i osjećaji iz trenutka u trenutak utječu na svijet. Izgovarate li stvaralačke riječi i zamišljate li stvara*lačke slike, pridonosite stvaranju prekrasnoga svijeta. Međutim, odašiljete li razorne poruke, pridonosite raza*ranju svemira"


Šta mislite o ovoj temi?
clip_image002.jpg
 
Član
Učlanjen(a)
26.04.2011
Poruka
277
Kada bi nasim telom tekla voda;
Mi bi vegetirali,bili bi biljke,za sad nek ostane krv,obicna, plava,sa manje ili vise crvenih krvnih zrnaca ,ali nasa :)
Mislite na Hado efekat na vibracije koje sami svojim raspolozenjem stvaramo i kako uticu na vodu i svet oko nas?Se am se bilo je govora o nekom veoma zagadjenom jezeru sa kojeg se sirio nesnosan smrad.Okupljanjem gradjana i sirenjem pozitivnih vibracija popravila se situacija.
Gledajuci trenutno stanje prirode i nase planete zemlje,ocito sirimo razorne poruke....ili se osecamo konfuzno pa je ovo samo refleksija nasih osecanja.

Maharaisi Makesi Yogi baveci se transcedentnom meditacijom i njegova kolektivna meditiranja postala su poznata 60 godina nakon sto su ga posetili Bitlsi .kasnije se njegov nacin meditacije poznat kao Makesi ucinak u gradu radi smanjenja kriminala.
Kad su stanovnici prestali meditirat procenat kriminalnih radnji se ponovo vratio na prvobitnu vrednost.Pozitivne misli su neka vrsta placebo ucinka pa se sve vise koriste i kod lecenja.
 
Top