Nokia e72 problem

Član
Učlanjen(a)
09.02.2010
Poruka
2
Pozdrav svima
Imam problem sa konektovanjem na wlan. Naime wlan negde radi, negde ne. Odmah da kažem, znam da su neke mreže zaštićene ali nije u tome problem. U firmi, recimo, imam ruter koji je provereno "otvoren". Kada pokušam da se konektujem na njega telefon mi izbaci poruku POGREŠNO IME SERVERA. Nema smisla ali tako je. Primera radi kolega koji ima takodje e72 generaciju stariji, uspeva da se konektuje bez većih problema, uglavnom. Isti je slučaj i sa nekim drugim ruterima za koje znam da su dostupni. Sa druge strane, u kafićima i sličnim mestima, otvorene gradske mreže... radi manje više ok.
Hvala svima na pomoći

Član
Učlanjen(a)
15.12.2009
Poruka
125
Meni se isti slucaj desio ali problem nije bio do telefona vec do rutera, telekomov je a oni su nesto menjali na mrezi tako da je trebalo izvrsiti neka podesavanja mreze... Naravno tada nisam ni preko racunara mogao da se konektujem na internet. U krajnjem slucaju odnesi ga u radnju gde si ga kupio a ako je problem u tel. oni ce ga odneti u ovlaceni servis i resiti problem...

Član
Učlanjen(a)
30.10.2009
Poruka
1.859
neisplati se ,u ovlascenom servisu ima da ga oderu.samo pregledanje telefona je 500 din. +od 1500 do 2500 za rad na njemu.skoro sam nosio moju Nokiu N70 na ciscenje sto je zanemarljivije od tvoga problema ,mogao sam da za to ciscenje kupim uz malo dodavanje para drugi telefon.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
15.12.2009
Poruka
125
Svaki originalan nokijin telefon ima garanciju od 2 godine tako da ako je pod garancijom nece mu nista naplatiti...

Član
Učlanjen(a)
28.10.2010
Poruka
1
Можда да надогради софтвер или да га поново инсталира на Нокијином сајту пре сервиса.

Natrag