nokia 5530 xm problem

Član
Učlanjen(a)
30.08.2010
Poruka
4
pozdrav svima,
imam problem sa instalacijom aplikacija vecih od 13 MB (takva napomena pise pri preuzimanju)
jednostavno, instalacija krene > priprema instalacije , preuzimanje 1 od 6 , instalacija 1 od 6 , instalacija se ponistava, instalacija nije uspela... probao sam vise aplikacija (za koje pise da telefon podrzava) , ista situacija...
za preuzimanje aplikacija koristim kucni WLAN (tj. sa internet konekcijom nemam problem)
telefon je azuriran (verzija softvera V 40.0.003).:???:

Hvala ...

Član
Učlanjen(a)
26.12.2011
Poruka
1
..kakva je to aplikacija veca od 13 Mb,a iz 6 delova?..sta to preuzimas '1 od 6' (lici mi na neki sw update,ali ti kazes da ti je telefon azuriran);mozes li to pojedinacno downdovati,pa pojedinacno instalirati?..moguce da je problem do rama telefona..

Član
Učlanjen(a)
30.08.2010
Poruka
4
Note: You may be prompted during installation to download a one-time update for your phone software as large 13 MB. You will be informed of the total size during installation. <<< na web sajtu store.ovi.mobi
This item may require a one time download of components as large as 13 MB. Use of Wi-Fi is recommended. <<< preko aplikacije Ovi store

Uglavnom dodjem na isto ... U pitanju su aplikacije PushUps, Night Light, Digital Clock Free, Heart Beart Counter, Flashlight Extreme i jos neke ne znam napamet ... sasvim dovoljno da zakljucim da se radi o nekom problemu.
Sto se tice ažuriranja softvera i uređaja nema nista za ažuriranje.
PushUps – 0,74 MB > download > priprema se instaliranje > instaliraj OK > instalirati 740 kb u C: ili E: (probao i jedno i drugo) > instalacija se priprema > preuzima se 1 od 6 > instalira se 1 od 6 > instalacija se ponistava > instalacija nije uspela
Ako npr. ovu aplikaciju nađem računarom ona je 740 kb , prebacim je skajpom na telefon (USB kabal sam negde izgubio) i logično opet ono ide 1 od 6 i kraj...

Natrag