Njegov govor tela u krevetu

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Njegov govor tela u krevetu

image_scroller_next.gif
image_scroller_back.gif
1 of 1

Sledeći put kada budete spavali sa njim, čak i ako preferirate da vas uspava, dopustite mu da u san utone prvi i „skenirajte“ kako to radi. Otkrićete mnoge zanimljive detalje...
On nema čvrst san

Muškarci koji su osetljivi na zvuke i pokrete dok spavaju verovatno će biti osetljivi i na vaša osećanja, smatraju stručnjaci. Ovakav tip frajera ume da oseti kada ste zabrinuti i uznemireni zbog nečega, i može bez problema sa vama da odgleda romantični film na DVD-ju od početka do kraja. Međutim, ovi brižljivi momci ponekad su i nesigurni, pa je najbolje da preuzmete kontrolu u krevetu i bez ustezanja mu kažete šta i kako želite - brže, sporije, jače...

On spava kao beba

Muškarci koji obično imaju zdrav i čvrst san su uravnotežene osobe i dobro se nose sa svakodnevnim stresom. Takav frajer teži ka tome da ima stabilnu emotivnu i fizičku vezu. On nije tip koji će se unervoziti kada mu saopštite da ga volite, niti će zauzeti gard ako započnete kuda-ide-naša-veza razgovor. A svoju ekstra energiju uvek će rado potrošiti u spavaćoj sobi - što uključuje sve što je potrebno da bi bio siguran da će vas dovesti do zadovoljstva. U krevetu - i van njega.

Nervozan kao leptir

Biti sa dečkom koji se budi umotan u čaršave zahteva veliko strpljenje. Momci kojima je san isprekidan obično se osećaju nesigurno i zabrinuto u pogledu svoje budućnosti, a to može voditi ka sebičnom ponašanju, kažu stručnjaci. Njegovo osećanje nespokojstva čini da sebe uvek stavlja na prvo mesto. On je tip koji će misliti na sebe i u tome zaboraviti da se zapita kako je vama. Ima li nade? Ima. On najverovatnije ne uviđa koliko je egocentričan, pa ako mu to predočite, izvesno je da će se potruditi da se promeni. Što uključuje i dodatni trud u krevetu.

On pati od nesanice

Momak koji ima problem da zaspi ili održi san često je preambiciozan, a kada mislite o milion stvari, to vas ometa u pokušaju da zaspite. Ovaj tip muškarca obično pripada takozvanom A tipu ličnosti i teži da na svim životnim poljima bude veoma uspešan, uključujući i ljubavnu vezu, objašnjavaju stručnjaci. Perfekcionista po prirodi, on će vas osvajati, praviti rezervacije u najboljim restoranima i dolaziti po vas tačno na vreme. Jedna loša stvar: Budući da ovaj momak u svemu daje svoj maksimum, povremeno se može desiti da sagori i bude isuviše iscrpljen da bi planove sproveo u delo. Ali, kada svoju energiju obnovi, njegove seksualne veštine će vas impresionirati.

Cosmopolitan

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
moj dragi spava kao beba..ali zahvaljujuci meni hehehe ima tu malo istine..:))

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Eh...a moj je nervozan ko leptir....Umota nas skroz u carsav.....Pola sata mi treba da se

iskobeljam iz kreveta....:)

Natrag