Nisam zbog novca na ostrvu

Član
Učlanjen(a)
17.04.2009
Poruka
4.299
Nisam zbog novca na ostrvu

Nemanja Vučetić, student informatike iz Novog Sada, jedan je od takmičara o kojima se trenutno najviše priča u „Survivoru“, budući da su ga ostali učesnici okarakterisali kao glavnog manipulatora. U razgovoru za „Blic“ Nemanja demantuje ove tvrdnje, te dodaje da je samo iskreno i javno govorio svoje mišljenje, a da je u „Survivor“ ušao jer je želeo da poseti egzotične Filipine.

- Nisam manipulator iako možda tako izgleda. Hteo sam da budem iskren pred kamerama i da iskažem svoje mišljenje o drugim ljudima jer mislim da je to bitno za publiku - kaže Nemanja koji smatra da je njegov bivši saplemenik Srđan najiskrenija osoba u ovogodišnjem „Survivoru

- Mislim da ima dosta iskrenih ljudi na ostrvu, a Srđan je na prvom mestu jer u sve ide svim srcem. Pravio je greške u proceni isto kao što sam i ja, ali uostalom svi mi grešimo – konstatuje Nemanja, te dodaje da je od svih takmičara u serijalu najviše promenio mišljenje o Bibiju .

- Njega smo svi procenili totalno drugačije jer smo mislili da ima dogovor sa Nikolom iz suprotnog plemena, ali se ispostavilo da je to netačno. Mi smo bili izmanipulisani, a svesno ili nesvesno to je moglo poteći od Dušana. Bibi je jedni od početka jasno pokazao da je ušao u „Survivor“ zbog nagrade, dok je na početku u „Manobu“ vladala ta neka hipi komuna, te je zato pogrešno okarakterisan - objašnjava ovaj Novosađanin uz konstataciju da su svi takmičari „Survivora“ pravili međusobne dogovore i imali razne taktike, ali da su to javno pokazali jedino Dušan, Njegoš i on.

Budući da su sada u različitim plemenima nagađa se da li i dalje postoji dogovor o ulasku u ujedinjenje između ove trojke na šta Nemanja uz osmeh kaže

- Njegoš i ja i dalje verujemo u taj dogovor. Tokom jedne igre sam pitao Duleta da li je sve u redu i on mi je to i potvrdio, tako da dogovor i dalje stoji

- tvrdi Nemanja, koji je zadovoljan iskustvom koje je doživeo boraveći na Filipinima.

- Veoma sam zadovoljan jer ovakvo iskustvo možeš da doživiš jednom u životu. Treba da se izboriš sa svakim novim danom, iskušenjima, a oko tebe je 21 nepoznata osoba i treba ispoštovati sve njihove karaktere i sebe i ostati svoj do kraja. Znam da mi niko neće verovati kad to kažem, ali meni novac nije bila glavna motivacija za „Survivor“. Naime, ja sam se i prošle godine prijavljivao i kada sam gledao serijal, u meni se probudila još veća želja da posetim takvu jednu egzotičnu lokaciju. Smatram da se takva mesta kao što su Filipini ne mogu upoznati istinski iz nekog hotela sa pet zvezdica - zaključuje Nemanja.

Vredni pred kamerama

Po mišljenju članova „Ga’danga“ Nemanja i Njegoš su glavne lenštine u plemenu, koje se posla late tek kada ugledaju kamere.

- Prvi kamp smo sagradili Dule, Njegoš, Bibi, Srđan i ja, a u „Ga’dangu“ smo Njegoš i ja preuzeli inicijativu jer se njihov kamp srušio. Svi su bili izveštačeni pred kamerama, a ja sam radio kad sam za to osetio potrebu - potencira Nemanja.

Nisam menjao Njegoša

Mnogi misle da je Nemanja izvršio negativni uticaj na Njegoša, te da ga je promenio i preobratio.

- Ja zaista ne znam ko može da misli da ja mogu bilo koga da preobratim, a naročito ne takvog čoveka kao što je Njegoš. Deluje mi smešno kada to neko kaže, jer tamo je svako držao do svog mišljenja – ističe Vučetić.

Izvor: Blic

Natrag