Šta je novo?

Nikola glavni zavodnik

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.512
Počele ljubavne igre u "Velikom bratu"


Nikola glavni zavodnik
Izvor: Blic M. Radojković | 17. 03. 2011. - 00:02h

Dva dana su bila dovoljno da se 22-godišnji Nikola Nemešević Nemeš u kući “Velikog brata“ istakne kao zavodnik. Iako nijednu devojku nije muvao konkretno, sa svakom se mazi, češka je i dodiruje i čini se kao da opipava teritoriju i merka koja bi mu devojka najviše pristajala.
125844_zab-veliki-brat04_f.jpg

Duško želi da napusti šou

Sa odbojkašicom Bojanom se najviše složio, pa se njih dvoje ne odvajaju jedno od drugoga, ali iako je jednom rukom grli, Nemeš drugom rado češka ostale stanarke, a nekako mu najviše pod ruku dolazi Soraja. Ipak, nije imun ni na Zagrepčanku Milu Tokić, a iako je udata, Marijana se rado ponudila da mu izmasira leđa, što je Nemešu baš prijalo. On se samo smeška i baca zavodničke strelice, a videćemo koja će se stanarka primiti.


125843_zab-veliki-brat01_hs.jpg

Nikola Nemešević grli odbojkašicu Bojanu


I dok neki započinju ljubavne igre, drugi su očajni. Prvi “izbačeni“ stanar Duško Bogdanović iz Galibabinaca, koji je završio na otpadu, želi da napusti kuću “Velikog brata“. Duško je kroz plač zavapio:

- Ne mogu da izdržim sve ovo. Molim vas da me pustite iz kuće “Velikog brata“, ali da ne snosim nikakve posledice makar bio i siromašan do kraja života - bio je neutešan Duško.

On je obrazložio da se ne uklapa u takav život.

125842_zab-veliki-brat_hs.jpg


- Ovde ima mnogo mladih ljudi, sramota me je da se kupam s njima. Oni imaju kupaće kostime, a ja nemam ni stvari. Stariji sam, sramežljiv čovek i pomisao da sam izolovan od sveta i da ne mogu da izađem napolje je strašna. Sve ovo me ubija. Pošto sam siromašan, a imam dve prelepe ćerke, želeo sam da im život učinim srećnijim, ali ne bih ostao u kući ni da mi obećaju glavnu nagradu - kukao je Duško.

Stanarima je treći dan ponovo prošao u čišćenju pošto im je Veliki brat opet dao zadatak da posle njegove “žurke“ srede dvorište. Takmičari su mrzovoljni i umorni jer niko još ne može da se navikne na krevet sa zajedničkim jastucima i pokrivačem. Milan je najuzrujaniji jer ga stanari udaraju dok spava. Jedina srećna osoba za sada je Ema, kojoj će Veliki brat u toku nedelje vratiti stvari.
Veliki brat je, inače, takmičarima ponovo smanjio nagradu zato što Nemeš nije ispravno nosio bubicu.


- Ne budi đubre do kraja! - žalio se Nemeš.
 
Top