Nikol: Najuspešnija sam u "Pussycat Dolls"

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Pevačica se pohvalila

Nikol: Najuspešnija sam u "Pussycat Dolls"

Izvor: Blic A.B. | 22. 01. 2011. - 22:34h

Zgodna pevačica Nikol Šerzinger svesna je da je jedna od najuspešnijih članica benda "Pussycat Dolls". U intrevjuu za jedan britanski magazin izjavila je kako se nada da ostale članice benda nisu ljubomorne na nju,
41775_zabvest3_hs.jpg

"Nadam se da devojke nisu ljubomorne na mene jer sam samo pozitivna. Želim im sve najbolje, da budu uspešne i srećne", rekla je Nikol. Ona je takođe otkrila da u početku nije baš bila sigurna da li želi da se pridruži grupi. "Pussycat Dolls" je velika obaveza i nisam baš bila svesna u šta ću se upustiti, priznala je pevačica i dodala: "Baš mi nedostaju. Već pet godina radimo zajedno pa smo na neki način tako i odrastale, a i mnogo sam naučila od njih. Uvek sa sobom nosim deo te energije kad izlazim na binu".

Pojava na bini lepoj Nikol predstavlja i najveću odgovornost.
"Ako nešto upropastim ili pokvarim, svi će gledati u mene", kaže bivša devojka vozača Formule 1 Luisa Hamiltona, koja je napustila grupu 2009. godine.

Trenutno priprema svoj drugi solo album, a nedavno je otkrila da će na njemu sarađivati sa jednim britanskim reperom i će pesme biti malo "tvrđeg" zvuka.

Natrag