Šta je novo?

Nikad nije kasno (2015)

  • Začetnik teme vragolancica
  • Datum pokretanja
vragolancica

vragolancica

UREDNIK
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
2.080


Takmičenje veterana osvojilo je simpatije širokog auditorijuma. Talentovani pevači koji su nam se predstavili u prvoj epizodi, oduševili su publiku glasovnim mogućnostima i dirnuli srca mnogih svojim pričama o neostvarenim snovima. Konkurencija među starijim pevačima je oštra te nas tako i u drugoj epizodi očekuju vrhunski talenti koji će izvoditi najveće hitove zabavne i narodne muzike. Jedan od takmičara posebno je izazvao interesovanje žirija i publike došavši u pratnji sadašnje i bivše supruge, bivše tašte i ćerke iz prvog braka. Dokaz da ljubav i poštovanje mogu sve pa i da stvore neraskidive veze, pružila je upravo ova porodica kojoj je zaštitni znak međusobna podrška u svim životnim prilikama.

Specijalni gost žirija je Lepa Brena, koja je oduševljena takmičarima.

Prvi šou koji pruža nadu svima koji su mislili da je za njihovu karijeru prekasno.

Ovo je takmičenje pevača veterana (+45) koji će nas svojim životnim pričama upoznati sa snovima nesuđenih zvezda, večnih talenata.

Predstaviće nam se sjajni kandidati, izuzetni pevači koji nisu napravili muzičku karijeru, a imali su kvalitet. Među njima su profesionalni lokalni pevači kao i apsolutni amateri.

Kandidati će se predstavljati najvećim hitovima zabavne i narodne muzike.

Pored toga što će pevati i pokazati da su odlični pevači, kandidati će pričati o svojim zanimljivim sudbinama. Moto projekta je ostvarenje neostvarenog sna pod sloganom NIKAD NIJE KASNO. Kandidati imaju želju da u poznim godinama i na zalasku ne tako uspešne karijere ispune svoj životni san i konačno se predstave milionskom auditorijumu, na velikoj sceni, na velikoj televiziji, pod svetlima reflektora, propraćeni bendom i ovacijama publike. Jer zaista, nikad nije kasno da se postane prava zvezda i ostvari davni, mladalački san.

Kandidate će ocenjivati četvoročlani žiri, od kojih su tri člana stalna, a jedan član je gost. Stalnu trojku čine producent Grand Produkcije i kreator koncepta šoua Žika Jakšić, poznati kompozitor I tekstopisac Saša Milošević Mare i legenda narodne muzike Vesna Zmijanac.

Specijalni gost žirija u prvoj epizodi je Željko Bebek.

Žiri ce komentarisati svaki nastup pevača i na kraju svake emisije, odrediti koji kandidati nastavljaju dalje takmičenje.

Zbog specifičnosti repertoara, sve takmičare će na veličanstvenoj sceni pratiti veliki revijalni orkestar.

Veliko finale će odrediti pobednika koji će biti izabran SMS i online glasanjem publike.

Emisiju vodi Dragana Katić.

Produkcija: Grand Production.Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.

 
Top