- Učlanjen(a)
- 19.09.2009
- Poruka
- 27.626
Prijatelji popularnog muzičara sa zanimanjem prate rialiti šou
![niggor-v.jpg](http://www.blic.rs/_customfiles/Image/slike/2009/10_oktobar/18/zabava/niggor-v.jpg)
Igor Lazić Niggor je na farmi jedan od najpozitivnijih takmičara. Uvek je spreman za šalu, nikada se ne buni na uslove i rad je da odradi baš sve što mu se naredi. U posao katkad ubaci brojne inovacije koje zasmeju kako farmere, tako i gledaoce. Njegovi dobri drugari – pevač Bojan Marović, glumac Andrija Milošević i reper Dalibor Andonović Gru – slažu se da je Niggor takav i u privatnom životu – uvek je vredan, dobrica je, šaljivdžija i veliki šoumen.
– Niggor je dobar lik, pozitivac. Ima taj južnjački mentalitet i uvek zna da nasmeje okolinu, da nas razveseli – počinje priču za „Blic“ Bojan Marović, koji tvrdi da je Niggor na farmi razbio pojedine predrasude:
– Ko je rekao da Crnogorci nisu vredni? Niggor pobija te navode. Pa zar ne vidite koliko radi na farmi – priča raspoloženo Bojan, koga je malo iznenadilo to što je Niggor ušao u kuću.
– Nismo se viđali nekoliko meseci i nisam ga očekivao na farmi. Ali samo iz razloga što je on nesputanog duha, jednostavno ga ne možeš zatvoriti. Pribojavam se kako će izdržati tamo. Ali, ja navijam za njega i valjda će izdržati! – kaže Bojan.
Iako se Niggor u kući čak dva puta posvađao sa Nikolom Hadži Nikolićem (Nikola je oba puta izazvao svađu), te je bio na ivici da uđe u fizički obračun, njegov drug tvrdi da popularni muzičar nije sklon svađama.
– Niggor je najdivnije stvorenje koje poznajem. Sjajno je družiti se s njim. On je uvek nasmejan, i kada bih ja bio na farmi uvek bih bio uz njega. Okupimo se tako ponekada Georgiev, Niggor i ja, uživamo i stvarno je sjajno imati takvog prijatelja u ekipi – priča Marović, koji tvrdi da sve poslove na farmi Niggor izvršava s velikom lakoćom.
- On je primorac, bio je na brodu. Kada odrastete na moru, umete da živite sa prirodom. Niggor zna da uživa u prirodi i svemu što ona donosi, pa mu farma sigurno prija – zaključuje Marović.
Glumac Andrija Milošević ne stiže da detaljno gleda „Farmu“, ali prema onome što je pratio kaže da je Niggor isti kao u privatnom životu.
- On je zabavan, duhovit, iskren i spontan i zbog njega će u „Farmi” sigurno biti zanimljivo. Najvredniji je farmer – kaže Milošević, i dodaje da Niggoru nisu strani seoski poslovi, te da on voli prirodu i životinje, zbog čega mu farmerski život neće teško pasti.
– Niggor je izuzetno sposoban, ali tu su u pitanju i međuljudski odnosi. U svakom slučaju, Niggor je divan dečko i siguran sam da ima puno toga da pokaže – priča Milošević.
Reper Dalibor Andonov Gru ponekad gleda „Farmu“, ali isključivo zbog Niggora. On kaže da je Niggor kao rođen za emisije ovoga tipa.
– Čudno mi je što se Niggor do sada nije pojavljivao u nekom rilaiti šouu jer je on kao rođen za to. Pravi je šoumen. Moje mišljenje je da ima i tu neku drugu stranu, povučenu, te do sada baš zbog toga do sada nije hteo da se izlaže javnosti. Svakako mi je drago što se odlučio da uđe u „Farmu“ i nadam se da će izdržati do kraja – siguran je Gru, i napominje da je uveren da se Niggor na farmi ponaša kao i u realnom svetu.
– Niggor je vredan čovek, talentovan za sve i svašta. Vrlo je zabavan, duhovit, nije ni čudo što je uvek u centru pažnje – objašnjava Gru.
Autor: M. Radojković