Šta je novo?

NFL zvezda osigurala kosu na milion dolara

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.818
Defanzivac NFL ekipe Pitsburg Stilersa Troj Polamalu poznat je po sjajnim reakcijama u odbrani i svom zaštitnom znaku, dugoj kosi, upravo je nju osigurao na milion dolara.

70078_polama01-ap-gene-j-puskar_f.jpg


Ovu informaciju objavili su američki mediji, pozivajući se na izvore iz kompanije "Head and shoulders", čiji šampon reklamira zvezda "čeličnih".

Kompanija Lojd iz Londona, kod koje je osiguranje uplaćeno, nije želela da obelodani šta je potrebno da se desi sa čuvenom kosom da bi bila isplaćena pomenuta suma.

Polamalu je odlučio da pušta kosu, koja je dosegla skoro metar dužine, kako bi iskazao poštovanje prema svom poreklu sa Samoe. Bar jednom ona je poslužila protivnicima za obaranje i to 2006. godine kada je Leri Džonson iz Kanzas Siti Čifsa povukao defanzivca Pitsburga za kosu kako bi ga zaustavio u trku nakon što je presekao suparničko dodavanje.

Troj Polamalu, koji je pet puta nastupao na "susretu NFL zvezda", Pro Boulu, ljubiteljima američkog fudbala u Srbiji je poznat i po tome što je zbog svoje supruge Tereze postao pravoslavac. Svake nedelje provodi četiri sata na liturgiji u grčkom manastiru, a dok traje sezona – istog dana, u večernjim satima, zaustavlja protivničke napadače na veoma atraktivan način. 
Poslednja izmena od urednika:
Top