Šta je novo?

NEVREME U MAKEDONIJI U poplavama u Tetovu poginulo četvoro dece

MODERATOR
Učlanjen(a)
02.05.2009
Poruka
29.458
NEVREME U MAKEDONIJI U poplavama u Tetovu poginulo četvoro dece
Tanjug, Beta
Najmanje pet osoba, među kojima četvoro dece, poginulo je u snažnom nevremenu koje je prethodnog dana pogodilo oblast Tetova, na severozapadu Makedonije.

CLiUheXWEAA7QcO.jpg
CLiUianWcAAW-vi.jpg
CLiUjqMWEAAz1ye.jpg


Kako je javila makedonska agencija MIA, u poplavi je nastradalo dete od 10 godina, a u tetovsku bolnicu je dovezeno beživotno telo 13-godišnje devojčice, najverovatnije iz sela Šipkovica.Мала Речица ТетовоCLgKabJUYAAp5e8.jpg
CLgKabIUEAEQn-d.jpg
CLgKabHVEAAMa7b.jpg
CLgKaeQUYAAlT3o.jpg
Makedonska policija potvrdila je da su u poplavama koje je izazvalo nevreme u tetovskom kraju poginuli Hašim F. (83), A. M. (14), oboje iz sela Šipkovica kod Tetova, jedno sedmogodišnje dete iz Tetova, kao i beba od godinu i po dana iz Šipkovice.

Kako je preneo makedonski internet portal Telegraf (telegraf.mk), tela Hašima F., A.M. i deteta od godinu i po dana pronađena su u selu Šipkovica, dok je telo sedmogodišnjeg deteta pronađeno u Golemoj Rečici kod Tetova.

Za sada se šestogodišnja devojčica iz sela Šipkovica, kao i R.J. (61) iz sela Lisec vode kao nestali.

U jučerašnjem nevremenu teško je povređeno 11 osoba, među kojima je najviše njih iz sela Šipkovica, Selce, Džepište i iz tetovskog prigradskog naselja Mala Rečica.

Put do Šipkovice je zatvoren zbog odrona koji je blokirao put, a selo je ostalo i bez struje.

U Tetovu su, posle nevremena, praćenog snažnim vetrom i gradom, poplavljene ulice i kuće.
 
Top