Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

Neverovatan izazov za sve roditelje (VIDEO)

  • Začetnik teme maja_jevtic
  • Datum pokretanja
maja_jevtic

maja_jevtic

UREDNIK
#1
Neverovatan izazov za sve roditelje (VIDEO)

Izvor: B92


Kada otvori oči i pogleda pred sobom u novi dan, jedan otac ne suočava se samo sa brojnim problemima i izazovima u svom životu, već i sa svim kroz šta prolaze njegova deca.


48748332154bcfbb0d9434351355865_640x364.jpgTako osim pripreme za sopstvenu borbu, valja pripremiti i naše naslednike za što lakše koračanje kroz naredna dvadeset i četiri sata.

A to, priznaćete, nije nimalo lak posao.

Međutim, ovaj tata odlučio je da spremanje za novi dan učini mnogo zanimljivijim, a da pritom ne izgubi dragoceno vreme koje provodi sa svojim detetom.

Mislite li da je lako obući pantalone sa detetom u rukama? Pogledajte kako njemu to uspeva za rukom, a onda probajte i sami, da se uverite kako je u pitanju ozbiljan izazov.

Za početak bi ipak bilo najbolje da vežbate sa lutkom ili plišanom igračkom, kako bi svi iz brojnih (ne)uspelih pokušaja izašli nepovređeni. Jer, na kraju svega, ovakve egzibicje nisu za svakoga.


 

Top