Neudata žena od policije tražila da joj nabavi muža

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
ALAJANS, Ohajo 10. 06. 2010
BETA

Neudata žena od policije tražila da joj nabavi muža

Neudata Amerikanka provela je tri dana u zatvoru u Ohaju zato što je prošlog vikenda pet puta zvala policiju i vapila da joj nabave muža
Dežurni u kol centru bio je zapanjen zahtevom Odri Skot (Audrey Scott) iz mesta Alajans, pa ju je pitao: "Znači, treba Vam muž?" na šta je ona odgovorila potvrdno.
Kad ju je dežurni upozorio da bi mogla biti uhapšena zbog zloupotrebe linije za hitne slučajeve, ona je odgovorila: "Pa, uhapsite me".
Odri Skot (57) je bila osuđena na deset dana zatvora, ali je puštena posle tri, a preostalih sedam neće morati da odleži ukoliko godinu dana ne bude pravila ispade.
Žena je posle puštanja iz zatvora za nevolju okrivila alkohol.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Pet puta zvala policiju da joj nadju muza

Pet puta zvala policiju da joj nadju muza

Neudata Amerikanka provela je tri dana u zatvoru u Ohaju zato što je prošlog vikenda pet puta zvala policiju i vapila da joj nabave muža.

Dežurni u kol centru bio je zapanjen zahtevom Odri Skot iz mesta Alajans, pa ju je pitao: "Znači, treba Vam muž?" na šta je ona odgovorila potvrdno.

Kad ju je dežurni upozorio da bi mogla biti uhapšena zbog zloupotrebe linije za hitne slučajeve, ona je odgovorila: "Pa, uhapsite me".

Odri Skot (57) je bila osudjena na deset dana zatvora, ali je puštena posle tri, a preostalih sedam neće morati da odleži ukoliko godinu dana ne bude pravila ispade. Žena je posle puštanja iz zatvora za nevolju okrivila alkohol.

Izvor: SrbijaNet

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Eto, još jedan primer da samo žene na ovom svetu prave problem!
:lol:

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Naravno, "u čemu je problem ovog belog sveta? ŽENE"!!!

Ma znaš čega sam se ja setila kad sam videla tekst? Filma "Amarkord" i onog ludog ujaka što se popne na drvo i ceo dan viče: "Hoću ženu"... :-D

Natrag