Nestale aero teme

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
2.686
Piše li šta u donjem desnom uglu ekrana? Tipa, verzija windowsa ili not genuine? Ako je tako - ponovo aktiviraj. Napiši koja je verzija (xp, 7, 8.1, 10) pa da ti napišemo koji aktivator je najbolji.
I nije monitor crn (doduše, ako nije srebrne boje onda je sigurno crn) - crna je radna površina.

Član
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
1.439
Windows 7 ultimate - aktiviran. Salac u pravu si. Nije monitor nego radna površina.

Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Ima vise razloga zasto se ovo desilo. Mozda Win misli da si preso na drugi monitor. Pretiskaj istovremeno nekoliko puta na tastaturi onaj dole levo znak za windows i slovo P, da se promeni display.
keyboard-win-P.png

Ako nece, akni mu kombinaciju tastera alt+ctrl+del, da bi uso u onaj hitni ektan, pa se odloguj i loguj ponovo.
Ako nece ni ovo, restartuj racunar, pa udji u Safe mod i izbrisi lose drajvere za graficku, eventualno upotrebi Display Driver Uninstaler iz Safa eModa.
Kod:
[URL="http://www.wagnardmobile.com/DDU/download/DDU%20v17.0.2.0.exe"]DisplayDriverUninstaler.exe[/URL]
Ako nece ni ovo, Im out, i hasta la vista bejbi....

Član
Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
1.439
Ne znam kako ali sam uspio pobrisati sve fotografije iz komp-a uključujući i aero teme. Nema veze. Ionako sam morao rušiti sistem. Javim rezultate.

Učlanjen(a)
20.09.2014
Poruka
1.861
Verovatno rad virusa, slike su mozda enkriptovane ili u hiden modu. Nema veze, ti si mlad decko, dok ne formatiras to jedno pedes puta i ne moz naucis nista. Kad bi svi bili ko ti, daleko bi smo dogurali, mislim u pozitivnom smislu.
Hajde, pa javi kad ponovo popijes crn ekran, da resavamo.

Natrag