Nero narezivanje muzike za autobus

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Učlanjen(a)
08.04.2011
Poruka
257
Ljudi sutra krećem na ekskurziju u Španiju i treba da narežem muziku imam oko 200 pjesama imam CD-R od 700mb 80minuta i DVD-RW od 4.7 GB na računaru imam program Nero start smart i kako da narežem što više muzike a da mi pusti u busu tu muziku.
capture.jpg

šta da izaberem ovo Audio CD prvo ili Jukebox Audio CD ili DVD?

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.095
Pa sad sve zavisi kakav player imaju u autobusu. Ako imaju cd player onda moze 20tak pesama na jedan disk, ako imaju mp3 player onda moze 20tak albuma u mp3 i reze se kao data disk. Ako imaju neki dvd player koji pusta mp3 mozes dvd i rezes muziku kao data ili mozes koristiti jubox verzije za mp3 bilo cd bilo dvd. Sve zavisi sta imaju u autobusu. Velika sansa ako sluzi samo za muziku da je pusta samo audio cd, a ako imaju tv i pustaju filmove onda imaju neki dvd player, samo ne podrzava ni svaki dvd mp3(vecina da ali ima nekih koji pustaju samo audio diskove).

Učlanjen(a)
08.04.2011
Poruka
257
Pa sad sve zavisi kakav player imaju u autobusu. Ako imaju cd player onda moze 20tak pesama na jedan disk, ako imaju mp3 player onda moze 20tak albuma u mp3 i reze se kao data disk. Ako imaju neki dvd player koji pusta mp3 mozes dvd i rezes muziku kao data ili mozes koristiti jubox verzije za mp3 bilo cd bilo dvd. Sve zavisi sta imaju u autobusu. Velika sansa ako sluzi samo za muziku da je pusta samo audio cd, a ako imaju tv i pustaju filmove onda imaju neki dvd player, samo ne podrzava ni svaki dvd mp3(vecina da ali ima nekih koji pustaju samo audio diskove).
Pa autobusi su ovi moderniji sa wc i ostalim stvarima vjerovatno mogu da puštaju mp3,u tom slučaju mi preporučuješ da probam preko Jukebox Audio DVD a i narezaću za svaki slučaj i audio od 20 pjesama na CD-R

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag