nemogu da smuvam devojku

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
859
ja sam se zaljubio u jednu malu ona ima 12 godina a ja 13 godina.
nece da bude samnom.
neumijem da je zavedem , ima momka imam njen broj telefona.
jasno mi je stavila doznanja da se nije zaljubila u mene.
ali ja je volim dali bi neko mogao da mi pomogne kako da je osvojim .
hvala unapred

Član
Učlanjen(a)
22.10.2009
Poruka
688
Zlato znam da ću da ti zvučim grozno ali mani se te devojčice...
Ako ima drugog, ako ti je lepo rekla da se nije u tebe zaljubila pa šta ti još treba?... Pogledaj oko sebe, sigurno postoji puno simpatičnih devojčica koje baš tebe čekaju! Zašto mučiš sebe? Da ti se neznam koliko sviđa - ti njoj ne spadaš u omiljene likove! Nemoj sebe povređivati! Ok, malo ćeš patiti ali aman imaš samo 13 godina!

Ako nećeš da me poslušaš, a javlja mi se da nećeš, onda nekoliko predloga. Nemoj ni pod razno da navaljuješ i da je smaraš. Budi prijatan, budi duhovit, budi druželjubiv... Pričaj sa njom, saznaj da li joj nešto kod dečka smeta, pa ti nemoj da praviš te greške već budi njegova suprotnost... Pitaj je za mišljenje, napravi šalu na svoj račun, diskretno joj pljuni po načinu kako se dečko loše ponaša prema njoj i malo po malo istisnućeš dečka...

Ali opet, nije sigurno da će i ako raskine da se smuva sa tobom, zato lepo traži novi predmet obožavanja!

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
auuuu ... dokle je tehnika otisla .... mnogo si mator sada. trebalo je da je muvas dok si bio mladji

Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
859
ok ali necu da tako avrsim volim je i to je to ako ima jos neko koji savet dobro bi mi dosao.
moj problem je sto slabo muvam devojke

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Probaj da smuvaš neku drugu da bi ovu što ti sviđa napravio ljubomornom ;)

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
ok ali necu da tako avrsim volim je i to je to ako ima jos neko koji savet dobro bi mi dosao.
moj problem je sto slabo muvam devojke

Ništa ne ide preko noći, naučićeš, navići ćeš se, još si mnogo mlad (da ne kažem mali), a i ona je.
U vašim godinama, takve stvari ne traju dugo, ako i ima drugog trenutno, to ne znači da je sve propalo. Budi strpljiv, ne pokušavaj ništa posebno, pokušaj za početak da se družiš sa njom i malo više zbližiš, a onda, može da se dogodi i da se odluči za tebe. Ako je već voliš, za početak će ti biti dovoljno i da budeš u njenoj blizini, a blizina ponekad čini čuda.

Član
Učlanjen(a)
31.08.2009
Poruka
174
ma daj opusti se i zivi jos si mlad ... :) nemoj da te more brige od curicama jos toliko ... ako ova nece oce neka druga :)))

Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
859
hvla vam na savetima malo mi je lakse ali sd je kraj skole i nemogu da budem u njenoj blizini jedino imam njen broj da joj saljem poruke a ona mi ni na poruke neodgovara .
ali je pitanje koje da joj saljem poruke.
molim za savete

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Pa ako ti ne odgovara na poruke, onda i ne vredi da ih šalješ. Samo ćeš joj dosađivati, a to ti nije cilj.
Možda je ipak najbolje da se malo osvrneš oko sebe, možda u tvojoj blizini postoji neka druga devojčica, kojoj se ti sviđaš, a zanemaruješ je zbog ove. Štaviše, sigurna sam da je tako. Probaj. :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag