Nemam struju, vodu, ni put i zato sam ljut

Učlanjen(a)
25.01.2011
Poruka
1
Voleo bih da mi neko kaze zasto ja u draci koja je na desetak kilometara od kragujevca nemam ni struju ni vodu ni put a kazu da sam u srcu srbije a informativni servis mi pokazuje sliku djelica kako potpisuje ugovore o mostu i kaze kako je to srbija.mozda sam glup ali srbija u kojoj ja zivim a to su neka sela oko kragujevca nemaju ni puteve
ni struju ni vodu.to nisu sela po planinama vec sela koja hrane kragujevac i beograd pa su bar zasluzila da imaju put struju i vodu.ako neko pametan moze da mi kaze kada cemo bar vodu i put da dobijemo.

Učlanjen(a)
03.12.2010
Poruka
54
Što će ti struja i voda? Glavno da imaš internet.;)

Hahahahha, stvarno čoveče , kako si to izveo :D ? Šalu na stranu , ako u tom mestu nema struje i vode , neće je ni biti još narednih 200 godina , prema tome , skupi prnje i biraj ludnicu , Beograd ili Novi Sad . Nemoj da čekaš da ti neko nešto da, nego kreni i uzmi šta ti treba ;)

Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
Pitanje je upuceno na pogresnu adresu. Bitno da se finansirao prevoz ucesnika sa gay-parade, bitno da cemo menjati postanske sanducice da bi bili isti kao u EU, bitno je kojesta drugo, a sto pola Srbije nema kanalizaciju ili slučaj kao što je tvoj, to je minorna stvar. I da pises nekom ministarstvu ili predsedniku, odgovor nikad ne bi dobio. Mozda bi tunjavi premijer slozio prosto prosirenu razumljivu recenicu da ti to objasni?

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Voleo bih da mi neko kaze zasto ja u draci koja je na desetak kilometara od kragujevca nemam ni struju ni vodu ni put a kazu da sam u srcu srbije a informativni servis mi pokazuje sliku djelica kako potpisuje ugovore o mostu i kaze kako je to srbija.mozda sam glup ali srbija u kojoj ja zivim a to su neka sela oko kragujevca nemaju ni puteve
ni struju ni vodu.to nisu sela po planinama vec sela koja hrane kragujevac i beograd pa su bar zasluzila da imaju put struju i vodu.ako neko pametan moze da mi kaze kada cemo bar vodu i put da dobijemo.

Nije baš Drača srce Srbije ali skoro da jeste yes3
Dok je neta biće leba, ne brini, još malo pa će izbori, obratiće Verko i na vas pažnju ;)

Natrag