Nema utehe

Član
Učlanjen(a)
17.04.2009
Poruka
4.299
Nema utehe

Dan uoči sahrane Ksenijina majka i baka nisu bile u stanju da govore. Iz stana u Zemunu čuli su se samo jecaji

Thumb_1101_8.jpg

Beograd - Sahraniće je u džinsu. Onako kako su je majka i otac najviše voleli.

Posmrtni ostaci tragično nastradale dens zvezde Ksenije Pajčin danas u 14 časova biće položeni u grobnicu na Novom groblju u Beogradu.

Dan uoči sahrane Ksenijina porodica nije bila u stanju da daje bilo kakve izjave za medije. U stanu u potkrovlju zgrade u Zemunu, gde živi Ksenijina baka Mara, bile su samo pevačicina majka Ljubica i rodbina.

Oko pola četiri baku i majku ubijene pevačice posetio je Goran Stojičević Karamela.

- Teško je, dolazim svaki dan ovde. Ksenija i ja smo bili veoma bliski. Njena majka i baka su u veoma teškom stanju. Ogorčene su i pisanjem pojedinih medija, neki novinari su ih pitali imaju li para za sahranu. Ko je voleo Kseniju, dolazi kod majke i bake u stan, a doći će danas i na sahranu - rekao je Karamela.

Komšije babe Mare Kostić uglavnom nisu poznavale Kseniju i nisu je viđale u zgradi.

- Poznajem Maru, dobra je žena. Nisam još stigla da joj izjavim saučešće, gore je velika gužva, ali planiram uskoro da odem do nje. Stiglo je mnogo telegrama, ali svi su bili greškom adresirani na prezime Pajčin, pa je poštar gomilu ostavio sa strane. Posle su joj komšije odnele telegrame u stan - priča komšinica.

Druga stanarka zgrade kaže da ju je ova tragedija mnogo potresla iako Kseniju nije lično poznavala.

- Žao mi je tog deteta, na televiziji je uvek bila vedra i nasmejana, puna života. Jadni njeni roditelji, ništa ne može da ublaži tugu koju osećaju. Uteha neka im bude to što su je ljudi voleli i što će nastaviti da živi kroz svoje pesme - priča komšinica.
Stan u potkrovlju posetio je i dugogodišnji prijatelj bake Mare.

- Došao sam da Mari izjavim saučešće, dugogodišnji smo prijatelji, a Kseniju sam poslednji put video kad je bila dete. Juče sam zvao prijateljicu i jedva je pričala. Samo ona zna kako joj je i kako podnosi ovu tragediju - priča prijatelj baka Mare.

Roditelji ne pričaju

Od momenta tragedije, kada se saznalo šta se i kako sve dogodilo, roditelji nastradalog para neće da čuju jedni za druge, ne pričaju. Dok su Ksenija i Filip bili zajedno, bilo je prilika i da se čuju, pozdravljali su jedni druge, kažu njihovi prijatelji. Ksenijina majka Ljubica neće da čuje ni za koga. Ni sa kim, kažu, ne priča...

Izvor: Kurir

Natrag