neko mi je provalio sifru na fb

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
19.01.2010
Poruka
859
ima li nacina da saznam ko je to?
promenio sam sifru ali ta osoba koja mi je provalila prvo mora da se odjavi pa da pokusa da udje ponovo pa tek a sad mi je na fb i ko zna sta radi pomoc?

Član
Učlanjen(a)
03.02.2010
Poruka
98
To se dešava kada ne brinete o tome kome dajete šifre i kada su iste nesigurne ili ne brišete za sobom cookie, chache i sačuvane šifre.

Član
Učlanjen(a)
21.02.2010
Poruka
29
Moj savet ti je da otvoris novi mejl i promenis na fejsu i naravno da ga sakrijes i obavezno promenis sifru...
zato sto takva hakovnja se rade preko HTML koda... ili ti je neko preko mejla hakovao fejs ili ako si isao na one gluposti da das pasvor i sifru da bi imao smajlice ili da ti tema bude druga...
Promenis mejl za logovanje koji sakrijes i promenis sifru i nema da brines.. i sve te grupe za chat,smajlije,teme.... samo "Ignore"

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Moj savet ti je da otvoris novi mejl i promenis na fejsu i naravno da ga sakrijes i obavezno promenis sifru...
zato sto takva hakovnja se rade preko HTML koda... ili ti je neko preko mejla hakovao fejs ili ako si isao na one gluposti da das pasvor i sifru da bi imao smajlice ili da ti tema bude druga...
Promenis mejl za logovanje koji sakrijes i promenis sifru i nema da brines.. i sve te grupe za chat,smajlije,teme.... samo "Ignore"
Slažem se! yes3
Dodao bih još i to da redovno menjate šifre. Ja moju menjam svakih 10 - ak dana...

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
ima li nacina da saznam ko je to?
promenio sam sifru ali ta osoba koja mi je provalila prvo mora da se odjavi pa da pokusa da udje ponovo pa tek a sad mi je na fb i ko zna sta radi pomoc?
moguće da ti je šifru provalio neko ko te poznaje ako si stavio datum rodjenja ili tako nešto,stavi neke šifre koje sadrže i slova i brojeve i seti se možda si nekom rekao šifru.nisam do sad imao takvih problema ni sa fejsom ni sa ostalim zezalicama...

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
pa ne znam,vidiš da je neko provalio,možda si nekom dao šifru pa se logovao preko tvog imena

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag