Nedostaje mi....

Član
Učlanjen(a)
29.05.2010
Poruka
466
Ko ili šta?

Meni nedostaje moj drug Marko koji se preselio zbog studija,nedostaje mi lijepo vrijeme....I tako....

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Nedostaje mi vremena za spavanje kao pre,bezbrižan svaki dan,odlazak u školu radi sprdnje i tako svaki dan :///////////

Član
Učlanjen(a)
17.11.2009
Poruka
164
nedostaje mi da mogu pisati kao što sam prije nekoliko godina mogao pisati.Više ne mogu kao prije ,tad sam mogao cjelu noć provesti razmišljajući šta da napišem i pišući.

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Nedostaju mi topli obrok i regres. Od kada je našu zemlju pogodila ekonomska kriza, država mi je ovo zadovoljstvo bitno smanjila, tako da za iznos istih mogu da kupim podgrejanu kiflu i jogurt sredom...

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Nedostaju mi topli obrok i regres. Od kada je našu zemlju pogodila ekonomska kriza, država mi je ovo zadovoljstvo bitno smanjila, tako da za iznos istih mogu da kupim podgrejanu kiflu i jogurt sredom...

Blago tebi ....iako radim u " jakoj " drzavnoj od kako se pojavi onaj krelac dinkic ukinut nam je i topli obrok iregres...
Mogu samo ja nostalgijom da se secam JTO bonova i ruckova u Zagrebu, Snezani ili Pivnici.....bas je bilo lepo.....

Član
Učlanjen(a)
08.01.2010
Poruka
933
Meni nedostaju baba i deda...al njih na zalost nemogu vise ni videti... Nek' im je laka zemlja... :(

Natrag