Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

  • Hvala svima na 1 900 000+ postova & 500 000+ tema!

Necemo da placamo poreze i doprinose kad nismo nista zaradili!!!

  • Začetnik teme kpiljanovic
  • Datum pokretanja
K

kpiljanovic

#1
Ljudi,

Dinkic opet kroji finansijsku politiku kako hoce. Poreze i doprinose preduzetnici moraju da placaju, pa makar da nisu nista zaradili! Hocemo bolju poresku politiku! Hocemo poreze kao u kapitalistickim zemljama - ako nisi nista zaradio - NISI NISTA DUZAN DRZAVI!!!

Molim Vas, prijavite se na www uticaj.rs i potpisite sledecu peticiju:

"Neoporezivanje prihoda koji nisu zarađeni i druge ideje za promenu poreskog sistema u Srbiji"

Ako ima dovoljno potpisnika moraju da je uzmu u skupstinsko razmatranje! Dosta nas vise prave ludima!!! To je samo kap u moru propisa koji moraju da se promene, ali drzava mora da zauzme pravilan kurs i odredjene smernice u poreskoj politici.

Pozdrav svima koji su ikada probali da zapocnu biznis u Srbiji, ali su morali da ga prekinu zbog prevelikih drzavnih nameta!!!
Stranicama uticaj.rs može da se pristupi i preko sajta otvoreniparlament.rs, pa uticaj-peticije-i-predlozi, videcete link na Uticaj.
Hvala
 

Top