Šta je novo?
SerbianForum

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Necemo da placamo poreze i doprinose kad nismo nista zaradili!!!

  • Začetnik teme kpiljanovic
  • Datum pokretanja
K

kpiljanovic

#1
Ljudi,

Dinkic opet kroji finansijsku politiku kako hoce. Poreze i doprinose preduzetnici moraju da placaju, pa makar da nisu nista zaradili! Hocemo bolju poresku politiku! Hocemo poreze kao u kapitalistickim zemljama - ako nisi nista zaradio - NISI NISTA DUZAN DRZAVI!!!

Molim Vas, prijavite se na www uticaj.rs i potpisite sledecu peticiju:

"Neoporezivanje prihoda koji nisu zarađeni i druge ideje za promenu poreskog sistema u Srbiji"

Ako ima dovoljno potpisnika moraju da je uzmu u skupstinsko razmatranje! Dosta nas vise prave ludima!!! To je samo kap u moru propisa koji moraju da se promene, ali drzava mora da zauzme pravilan kurs i odredjene smernice u poreskoj politici.

Pozdrav svima koji su ikada probali da zapocnu biznis u Srbiji, ali su morali da ga prekinu zbog prevelikih drzavnih nameta!!!
Stranicama uticaj.rs može da se pristupi i preko sajta otvoreniparlament.rs, pa uticaj-peticije-i-predlozi, videcete link na Uticaj.
Hvala
 

Top