Šta je novo?

Naucite da koristite Windows vistu

  • Začetnik teme ValerianT
  • Datum pokretanja
ValerianT

ValerianT

Član
Učlanjen(a)
01.05.2009
Poruka
108


:download:

Kod:
http://rapidshare.com/files/235229064/Naucite_da_koristite_Windows_Vistu_www.zurkaforum.com.rar
:pass:

Kod:
www.zurkaforum.com
 
Hermes

Hermes

Član
Učlanjen(a)
09.08.2009
Poruka
362
Vodič za Vistu na srpskom jeziku

E-vodič za Vistu na srpskom jezikuUkoliko ste vlasnik legalnog softvera i ukoliko vam bilo šta nije jasno u vezi Viste na Microsofovom sajtu možete da preuzmete "X Profesor", kompletan elektronski vodič na srpskom jeziku, koji će vam pomoći da uspešno savladate sve opcije Windows Vista operativnog sistema.


Autor priručnika je diplomirani informatičar Predrag Jovanović. Detaljno sagledavši Vistu, Jovanović je rastavio na oblasti i na taj način napravio jasan i jednostavan vodič.

Kompletan vodič je napisan na srpskom jeziku, prostim jezikom, kako bi ga razumeli i početnici, a ne samo ljudi koji vladaju operativnim sistemima. Sve je tu, od samih početaka, pa do naprednih koraka, tu su i pregledi i objašnjenja, kako biste korak po korak neprimetno savladali sve osnovne operacije potrebne za rad u Visti.
Ovo izdanje pokriva sve važne teme, od instalacije, preko osnovnih funkcionalnosti, pa do korišćenja dodatnih aplikacija koje dolaze uz Windows Vistu i saveta kako na što bezbedniji način koristiti sve prednosti Interneta.

Ponuda se odnosi isključivo na vlasnike licenciranih verzija Windows Viste, pošto će procedura podrazumevati proveru kroz WGA (Windows Geniuine Advantage) mehanizam.
„Ovo je prvi put da se u Srbiji koristi ovaj mehanizam, i mi ćemo i ubuduće sličnim akcijama nagrađivati korisnike koji su prepoznali prednosti posedovanja licenciranog softvera“, naglasio je Srđan Starović iz Microsofta.

Detalje o Genuine Microsoft Software inicijativi, kao i odgovore na najčešća pitanja vezana za WGA mehanizam, možete pronaći na Web lokaciji www.microsoft.com/genuine

Ono što treba istaći kod ovog vodiča je stil i način objašnjavanja koji ga čini potpuno razumljivim i uz pomoć koga možete zaista postupno da naučite sve o Windows Visti.

Elektronski vodič za Windows Vistu možete preuzeti ovde.
 
Poslednja izmena od urednika:
Top