Natalna karta

Učlanjen(a)
08.04.2010
Poruka
107
Ono što mene zanima da li ko moze iz natalne da predvidi budućnost? A ne ono - desi se prvo nesto, pa onda se kaze, e to je zato i zato, već da se sad predvidi događaj u budućnosti.

Naravno, ne može sve predvidjeli, ali da li moze bar neke krupnije događaje u zivotu?
 
Učlanjen(a)
23.03.2022
Poruka
8
Može li mi tko ovdje protumačiti sinastriju on je rođen 13.12.1996.Osijek ja 01.12.1992.22:15 Osijek kako se slažemo i hoćemo biti u vezi.
 
Učlanjen(a)
08.04.2010
Poruka
107
@Wonderland282

Tebe se treba čuvati :) :) :)

Venera u Jarcu

Ljubavi ove osobe su iskrene. Obično je privuku ljudi s problemima, ili oni koje imaju složen život, jer se ova osoba odmah privlaća posla da probleme riješi. Njeni osjećaji su duboki, stabilni, kvalitetni, nedvosmisleni. Nije ekspanzivna I zna biti melanholična.

Slabosti: sklona je zadržavati osjećaje u sebi, previše je suzdržana I boji se razočaranja u ljubavi.

Osoba je nezavisna u ljubavi. Njen ljubavni život je bogat, no prožet ljubavnim aferama. Brzo joj postaje dosadno I boji se da će izgubiti svoju slobodu. Ako se uda (oženi), obično će to zažaliti. Ima ono nešto što privlači suprotan spol: voli ljubavne avanture, romantična je. Vječni je ljubavnik I dakako, nevjerna je ako ima ozbiljnu vezu. Voli umjetnost I sve što je novo.
 
Učlanjen(a)
08.04.2010
Poruka
107
photo.php
Zanimalo bi me da mi neko objasni kako se radi natalna karta za bliznakinje .Mene interesuje sve vezano za sestru bliznakinju ako neko moze nesto reci jer mi je veoma vazno neznam hoce li uspeti link natalne sam pokusala ubaciti evo ostavila bih svoje podatke pa bih zamolila ko je dosta strucan da mi pomogne .. rodjene 27.10.1977. u Novom Sadu .16:15 je upisano da sam rodjena kao druga bliznakinja mada sam zbunjena i oko tog upisa jer majka tvrdi da sam rodjena prva 5 minuta je razlike bilo medju nama ... Sestra nije odrasla sa nama u porodici zanima me istina sta se desilo sa njom .Drago bi mi bilo i mnogo bi mi znacilo ako bi neko zeleo pomoci bar u ovom vidu da dodjem do nekih saznanja ...
Znam da je proteklo devet godina, i pitanje je da li si ikada kasnije došla na forum, ali se zaista nadam da si našla ono što si tražila. :( :(
 
Natrag
Top