Šta je novo?

Nalaz veštaka: Terzić nije ubijen

  • Začetnik teme sendi
  • Datum pokretanja
sendi

sendi

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.056
Nalaz veštaka: Terzić nije ubijen

Izvor: Tanjug


Podgorica -- Pljevljak Milivoje Terzić koji je u novembru prošle godine pronađen mrtav u zatvoru u Spužu, izvršio je samoubistvo, utvrdili su slovenački patolozi.


Slovenački patolozi, koji su nakon detaljnih analiza isključili mogućnost da je Terzić zadavljen, prenose podgorički mediji.

Terzić, koji se nalazio u pritvoru u Spužu zbog optužbe da je prevario majku braće Darka i Duška Šarić i uzeo joj 300.000 evra, pronađen je mrtav 14. novembra u zatvorskoj ćeliji, ali nije utvrđeno da li je reč o samoubistvu ili je ubijen.

Tužilaštvo je, nakon što su crnogorski veštaci dali suprotna mišljenja o uzrocima smrti Terzića od toga da je u pitanju ubistvo do stava da se radi o samoubistvu, odlučilo da slučaj uputi u Sloveniju na superveštačenje.

Duško Šarić nedavno je pred Višim sudom u Bijelom Polju osuđen na osam godina zatvora zbog pranje novca dobijenog od prodaje droge, dok se njegov brat Darko, koji je označen kao jedan od glavnih narko bosova u regionu, nalazi u bekstvu, a Srbija je za njim raspisala poternicu Interpola.
 
Top