Šta je novo?

Najveće romanse „Velikog brata“ su osuđene na kraj

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.067
Najveće romanse „Velikog brata“ su osuđene na kraj

news_932.jpg

Ena Popov i Marko Miljković
Ena Popov i Marko Miljković je prvi par koji se zaljubio u kući “Velikog brata“. Kako bilo, njih dvoje su bili u vezi nekoliko meseci tokom kojih su imali zajedničke poslovne angažmane u “Sweet yearsu“ i serijalu “Zvezde granda“. Po završetku veze nisu ostali u prijateljskim odnosima.

irina-i-sava-radovic.jpg

Sava Radović i Irina Radović
Sava i Irina su na neki način bili povezani u kući “Velikog brata“, s obzirom na to da se nagađa da je Irina u tom serijalu pozajmljivala glas Velikom bratu. Svadba je upriličena u Frankfurtu u avgustu 2007. godine, a ćerkica Iskra je stigla na svet u septembru 2008. Kraj ljubavi usledio je krajem 2009. godine.

10743_karlo-i-viki-02-foto--Dejan-Zivancevic_kup.jpg

Karlo Zagorac i Violeta Raleva
Karlo i Violeta su se zaljubili već prvog dana u “Velikom bratu“. Kada je Karlo izbačen, mnogi su mislili da njihova veza neće uspeti, ali se Karlo vratio. Ljubav ovog para trajala je tačno godinu dana na relaciji Beograd - Skoplje.

mladen-anabela.png

Anabela Bukva i Mladen Radulović
U januaru 2010. godine pevačica i maneken su se zaljubili ispred kamera “Velikog brata“. Njihova veza je na početku bila meta osuda porodice Đogani, ali su uspeli da prevaziđu sve prepreke. Verili su se, u aprilu prošle godine i planirali su svadbu. Raskinuli su početkom ove godine, a Anabela je u “Amidži šou“ za kraj romanse okrivila svog frizera koji se prema njenim rečima zaljubio u Mladena.


velikibratus
 
Top