Šta je novo?

Najvazniji Decko Na Svetu / The Most Important Boy in the World (2016)

UREDNIK
Učlanjen(a)
24.03.2015
Poruka
5.100
Najvazniji Decko Na Svetu (2016)


screen.pngNajvazniji-Decko-Na-Svetu-2016-SF.png
info.pngbtuiyitdvpo.png
Film se bavi odnosom fanova prema svojim idolima kroz prizmu fanova Džastina Bibera iz Srbije i regiona i postavlja pitanja o tome šta za mlade znači uspeh u 21. veku, kako čitaju poruke koje im se šalju, zašto tako strastveno veruju u njegovu priču i najvažnije – da li je Džastin zaista jedini koji ih voli i razume?

Radnja filma prati Borisa Mitrovića koji je najveći fan Justina Bieber na Balkanu. Po uzoru na svog idola, naoružan menadžerom, lamborginijem i bazom fanova na fejsbuku i sam pokušava da ostvari svoje snove u šou biznisu. Dok jedini fanovi sanjaju o danu kada će upoznati svog idola, drugi sanjaju o danu kada će postati nečiji idoli, a film istražuje u kolikom su raskoraku njihovi snovi o uspehu i ljubavi sa njihovom svakodnevicom. Da li je zaista dovoljno samo verovati u svoje snove?

Hvala blackwell @CG.

Režija: Tea Lukač

Scenario: Tea Lukač

Uloge: Boris Mitrović, Mara Mitrović, Slobodan Mitrovič, Snežana Vukašinović, Sofija Vukašinović, Ana Kurtaj, Dajana Stanišić, Jovana Ramić, Mila Ljubisavljević, Sara Botić, Zorana Mikić, Marija Tomić
screen.pngTHE-MOST-IMPORTANT-BOY-mp4.jpg

Download.png
Hidden content
You need to react to this post in order to see this content.
 
Poslednja izmena:
Top