Šta je novo?

Nada Nemešević za Index: Nikola je noćas bio s prijateljima, sretni smo što je

Član
Učlanjen(a)
10.05.2010
Poruka
2.067
Nada Nemešević za Index: Nikola je noćas bio s prijateljima, sretni smo što je

nadanemesevic_nemesevamama_pinktv_625.jpg

index.hr

NEMEŠ je zajedno s Nirmalom, Lesterom i Nikolom izašao iz BB kuće u polufinalu. Pri odlasku Marijani je poručio da je čeka. S druge strane zida na Košutnjaku, Nemeša su čekali njegovi roditelji koji su mu još prije nekoliko dana prilikom posjete u kući rekli kako jedva čekaju da izađe. On je nakon izlaska proveo 45 minuta kod psihologa nakon čega je odgovarao na pitanja novinara. Nada Nemešević za Index je izjavila da je nakon toga njen sin noć proveo s prijateljima te kako je sretna što je izašao iz kuće.

"Zajedno smo i ostat će tako i kad ona izađe"

"Nikola je u Beogradu, noćas je bio s prijateljima i OK je. Mi smo sretni što je vani", rekla nam je Nemeševa majka. Bivši je stanar Big Brother nakon izlaska srpskim medijima rekao da je i dalje želi nastaviti vezu s Marijanom te da ne zanima što o tome misli njena obitelj. "Zajedno smo i ostat će tako i kad ona izađe. Što ćemo i kako ćemo dalje još ništa ne znam. Imam neke planove, ali to ću ipak sačuvati za sebe. Kad bude izašla sjest ćemo i porazgovarati o svemu", rekao je Nemeš za Novosti.

nemes_rtl_live12_bb_bigbrother_625.jpg

"Moji roditelji su me podržali čak i u trenucima kad sam bio u ludilu"

"Marijana je u ovu vezu ušla sa mnogo većim ulogom od mene. Zbog toga je na početku bila pod mnogo većim pritiskom pa sam iz tog razloga u više navrat je bio spreman da joj popustim da ne bi došlo do još ekplozivnijih reakcija. U kući sve može da izgleda kao drama čak i kada na zapravo ne postoji", tvrdi on. Također je napomenuo kako mu je stalo i do mišljenja njegovih roditelja. "O svemu ću pričati sa svojim roditeljima. Oni će imati najveći uvid u to što sam radio i kakvi su mi dalji planovi. Ne mogu još odlučiti koji su moji planovi pa tako ne znam ni što oni misle o svemu. Moji roditelji su me podržali čak u trenucima kada sam bio u ludilu", tvrdi Nemeš. Kaje se jedino zbog razbijanja po kući, jer je osjećao veliki pritisak u izolaciji.

"Ona mene ne vuče za nos"

U kući je od starih stanara čuo da je Marijana zvala Vladimira, Lestera i Brendona u krevet, ali tvrdi da ga ona ne vuče za nos. "Svašta je vama plasirano što nema veze sa realnošću. Mnogo toga je prikazano, ali ima dosta toga što nije. Čuo sam kako su informacije polovično plasirane u javnost bez glave i repa. Ona mene ne vuče za nos", rekao je Nemeš.
 
Top