Nađa Higl raskinula sa dečkom!

Član
Učlanjen(a)
25.01.2010
Poruka
2.174
Nađa Higl raskinula sa dečkom

64nih2.jpg

Najbolja srpska plivačica Nađa Higl raskinula je ljubavnu vezu sa Nebojšom Pejčićem, studentom Više škole za informacione i komunikacione tehnologije! Atraktivni par razišao se sporazumno, ne želeći da od toga pravi pompu u medijima. Kako piše „Press“, Nađa i Nebojša su zapostavili vezu zbog brojnih obaveza i pritiska medija. Kraj ljubavi Nađa je obelodanila i na svom profilu na društvenoj mreži „Fejsbuk", promenivši ljubavni status u „slobodna". Dragan Higl, otac proslavljene plivačice, nije želeo da potvrdi, ali ni da demantuje raskid Nađe i Nebojše. „Nađu ne možete da dobijete na telefon. Moja ćerka ne želi da se oglašava u medijima kada je njen privatni život u pitanju. Nemam nikakav komentar na vaša saznanja“, rekao je Nađin otac. Nakon što je prošle godine ostvarila neočekivani sportski uspeh, javnost je počela da se zanima za Nađin privatni život. Tada je otkriveno da je u vezi sa studentom Nebojšom Pejčićem, koji se u slobodno vreme bavi ultimat-fajtom. Sa njim se u javnosti prvi put pojavila na proslavi povodom osvajanja zlatne medalje na takmičenju u Rimu. „Istina je da imam dečka, ali ne bih da komentarišem ništa u vezi s našim odnosom. Reći ću samo da nije uživo posmatrao trku na kojoj sam trijumfovala, ali on mi je velika podrška u karijeri“, izjavila je tada naša najbolja plivačica.

Izvor: "Press"

Poslednja izmena od urednika:
Natrag