Šta je novo?

Na Hvaru pronađen mrtav čovjek s nožem u prsima

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.512
Na Hvaru pronađen mrtav čovjek s nožem u prsimaAgencija Vlm|Danas.hr 01.07.2011.

0279007.48.jpg

U noći s četvrtka na petak u mjestu Vrisnik na otoku Hvaru u svojoj kući pronađen je 32-godišnji muškarac s nožem u prsima. Zasad se vjeruje da je riječ o samoubojstvu, no ne isključuje se niti mogućnost ubojstva.

Noćas oko ponoći u obiteljskoj kući u Vrisniku na otoku Hvaru pronađen je mrtav 32-godišnji D.N. s nožem u prsima. Kako se neslužbeno doznaje, prema priči maloljetnika koji je na obavijesnom razgovoru, 32-godišnjak je sam sebi zabio nož u prsa. No, ne isključuje se ni da je riječ o ubojstvu.

Na očevid su upućeni istražni sudac Županijskog suda Split, zamjenica županijskog državnog odvjetnika, patolog i policijski službenici. Slijede kriminalistička istraživanja koja bi trebala rasvijetliti okolnosti smrti D. N., strojarskog tehničara iz Virovitice koji živi u Vrisniku kod Jelse.

Iz policije se doznaje i kako je na plaži Ostrog u Kaštel Lukšiću jutros oko 5.30 sati pronađeno mrtvo tijelo muškarca starog oko 50 godina. Bio je okrenut licem prema tlu i prema prvim, neslužbenim informacijama najvjerojatnije se raznio bombom. U tijeku je utvrđivanje identiteta.
 
Top