Muzika u kolima...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Učlanjen(a)
13.09.2009
Poruka
175
U kolima mogu da slusam samo originalne CD-ove sa muzikom.Na koji nacin bih mogao,muziku sa originalnog CD-a,da prebacim u mp3 da bih mogao da je slusam u kolima?

Član
Učlanjen(a)
13.06.2010
Poruka
665
U kolima mogu da slusam samo originalne CD-ove sa muzikom.Na koji nacin bih mogao,muziku sa originalnog CD-a,da prebacim u mp3 da bih mogao da je slusam u kolima?

Nikako, evo ti moj savjet, kupi sebi mp3 player za auto i uzivaj... Ili jedan od mp3 transmitera, ubaci usb od 4 GB i uzivaj... ;)

Član
Učlanjen(a)
26.11.2009
Poruka
156

Kako to misliš - originalne CD? Misliš na cd audio format ? Da li imaju takvu zaštitu?
Zašto bi muziku sa originalnog cd-a prebacivao (ripao) u mp3 ako u autu imaš cd player?
Pojasni to malo jer ništa ne razumijem pa ti ni ne mogu pomoći

Član
Učlanjen(a)
13.09.2009
Poruka
175
U pravu si.Pitanje sam postavio na brzinu pa sad i meni izgleda smesno_Ovako stoje stvari.Hteo bih muziku, koju sam skidao sa interneta da slusam u kolima,ali "audio"uredjaj u kolima prima samo originalne CD-ove.Da li postoji neki program koji bi mogao da,pesme koje sam skinuo sa interneta,prilagodi uredjaju u kolima?

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Tesko ....konvertovanje iz mp3 u cda format nije moguc.... Ako neces da kupujes novi radio sa mp3 plejerom..... preporucujem ti da kupis mp3 fm modulator ( kosta od 10-15 evra ) ......ubodes ga u steker za upaljac....u njega ubodes flesku sa mzikom i na radiju nadjes muziku sa fleske - u stereo teh.

I to ti je to....

Član
Učlanjen(a)
13.09.2009
Poruka
175
Najvise sam se plasio takvo odgovora ali sam ga i ocekivao.Hvala na izdvojenom vremenu.Pozzz.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Natrag